Για το πλαστό πτυχίο

Διέγραψε τον Πολυμερόπουλο η ΝΔ

Στη διαγραφή του συνδικαλιστή Β.Πολυμερόπουλου από το κόμμα προχώρησε η ΝΔ, ύστερα από την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για τη γνωστή υπόθεση πλαστού πτυχίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, προχώρησε στην ενέργεια αυτή, λαμβάνοντας υπόψη το Καταστατικό και τις ιδεολογικές αρχές και θέσεις του κόμματος. Η διαγραφή συνεπάγεται και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απέρρεαν από την ιδιότητά του ως μέλους του κόμματος. Ταυτόχρονα, με την ανακοίνωση της διαγραφής η ΝΔ επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών ξεκίνησε την περίοδο που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης» και ότι τότε το κυβερνών κόμμα «καταψήφιζε και ήταν απέναντι σε κάθε έλεγχο νομιμότητας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο περιπτώσεις σαν αυτή του κ. Πολυμερόπουλου.». Η ΝΔ αναφέρεται επίσης και στις «εκκρεμείς στα Πειθαρχικά Συμβούλια υποθέσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.