Δίκαιη μοιρασιά για Αστέρα και Γιάννινα (2-2)

Δίκαιη μοιρασιά για Αστέρα και Γιάννινα (2-2)

Μετά από ένα καταπληκτικό πρώτο 45λεπτο, Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στην Τρίπολη (2-2) στην 4η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΣ να αιφνιδίασε στο 16′ με ένα πολυ ωραίο γκολ του 22χρονου Τζίμα που άδειασε τον Καρμόνα και με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

Το προβάδισμα του ΠΑΣ δεν κράτησε για πολύ αφού στο 21′ ο Αλβαρες με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε 1-1. Ομως οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στο 28′ πήραν ξανά προβάδισμα με τον Μπάλαν από ασίστ του Σόρια (1-2). Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR για πιθανό οφσάιντ του σκόρερ και τελικά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Ο Αστέρας βγήκε ξανά να πιέσει και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων από κόρνερ του Μπαρτόλο ο Ρεγκίς με κεφαλιά έφερε ξανά το ματς στα ίσια (2-2) σε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο…

Στο β’ μέρος οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πιο συγκρατημένες και απέφυγαν κάθε ρίσκο. Οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες και το 2-2 δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο διαιτητής Γκάμαρης “κιτρίνισε” τους Τζίμα, Ρεγκίς, Μπάλαν, Τσαολύσης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Γκρόζντανιτς (77′ Μάντζης), Μουνάφο (59′ Ντιαρά), Ρεγκίς, Μπαρτόλο (77′ Καλτσάς), Σίτο (59′ Βίκο), Μιριτέλο.

ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (72′ Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης (54′ Ροσέτο), Τζίμας (54′ Γκάρο), Μπάλαν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter