Δίκη Άλκη Καμπανού: Αντέδρασε η μητέρα του Άλκη όταν ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται

Δίκη Άλκη Καμπανού: Αντέδρασε η μητέρα του Άλκη όταν ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται

Συνεχίζεται η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τη νύχτα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, η δίκη συνεχίζεται με την απολογία του πέμπτου κατηγορούμενου, ο οποίος ανέφερε ότι το μοιραίο βράδυ δέχθηκε κλήση από τον τέταρτο κατηγορούμενο να πάνε στην περιοχή της Χαριλάου.

Αφού εντόπισαν την παρέα του Άλκη τότε είδε, όπως λέει, τον δεύτερο κατηγορούμενο να μαχαιρώνει στο πόδι τον φίλο του 19χρονου και τον έβδομο κατηγορούμενο να τον χτυπά στο πρόσωπο αλλά δεν κατάλαβε ποιος κρατούσε το δρεπάνι και χτύπησε τον Άλκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν περίμενα να κουβαλήσουμε μαχαίρια. Το κεφάλι του Άλκη ήταν στη γωνία και τα πόδια του κοντά προς εμάς. Είδα πολλά αίματα. Στο αυτοκίνητο είπα ότι “έγινε χοντράδα”».

Κάποια στιγμή η μητέρα του Άλκη Καμπανού αντέδρασε όταν ο πέμπτος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τίποτα για το ποιος χτύπησε το παιδί της. Η ίδια ζήτησε από τον κατηγορούμενο να πει ονόματα και τον ρώτησε «δεν ακούσατε το μη με χτυπάτε άλλο;».

Η εισαγγελέας, πάντως, θεώρησε ότι ο κατηγορούμενος υπέπεσε σε αντιφάσεις καθώς στην αρχή της ακρόασης είπε ότι δεν θυμάται κάποιον πάνω από τον Άλκη ωστόσο κατέδειξε τον δέκατο κατηγορούμενο ότι κρατούσε το δρεπάνι, με τη διαδικασία να συνεχίζεται μέχρι κι αυτή την ώρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter