Δίκη Φιλιππίδη: Απόπειρα προσέγγισης του από την υπεράσπιση κατήγγειλε ο Σπ. Μπιμπίλας

Δίκη Φιλιππίδη: Απόπειρα προσέγγισης του από την υπεράσπιση κατήγγειλε ο Σπ. Μπιμπίλας

Ότι η πλευρά της υπερασπιστής προσπάθησε να τον προσεγγίσει ένα χρόνο πριν την έναρξη της δίκης υπαινίχθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπ. Μπιμπιλας κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ενώπιον του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνα.

Συγκεκριμένα εν μέσω εντάσεων ο μάρτυρας απευθυνόμενος στην συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου Κική Πακιρτζίδου «θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;» και έβγαλε απο την τσέπη του λαχεία τα πέταξε προς το μέρος της και είπε πως η συνήγορος τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι. «Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δυο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα» είπε ο μάρτυρας.

Από τη πλευρά της η συνήγορος απάντησε ότι ότι κάλεσε τον μάρτυρα σε συνάντηση προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη και ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Το δικαστήριο διέκοψε λόγω της έντασης που προκλήθηκε με την πρόεδρο να σχολιάζει οτι «Δε μας ενδιαφέρει όλο αυτο γίνεται επειδή είναι οι δημοσιογράφοι εδώ»

Διαβάστε επίσης: 

Δίκη Φιλιππίδη: «Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό» φώναξαν στον Σπύρο Μπιμπίλα

Δίκη Φίλιππίδη: «Και άλλοι ηθοποιοί έχουν υποστεί πολύ άσχημα πράγματα» λέει ο Μπιμπιλας – «Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι»

Χείμαρρος ο Μπιμπίλας εκθέτει Φιλιππίδη: «Μου ζήτησε να αποτρέψω γυναίκα να κάνει καταγγελία»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter