Δίκη Χρυσής Αυγής: Επιμένει η υπεράσπιση να καταθέσει η σύντροφος του Π. Φύσσα – Εκ νέου ένταση από τον Λαγό

Δίκη Χρυσής Αυγής: Επιμένει η υπεράσπιση να καταθέσει η σύντροφος του Π. Φύσσα – Εκ νέου ένταση από τον Λαγό
Αίτημα να εντοπιστεί και να κλητευθεί η σύντροφος του Παύλου Φύσσα, η οποία δεν είχε δώσει το παρών ούτε στο πρώτο δικαστηριο, κατέθεσαν και πάλι οι συνήγοροι υπεράσπισης ορισμένων εκ των  κατηγορουμένων χρυσαυγιτων, στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη της Χρυσής Αυγής.  
Μάλιστα η υπεράσπιση ζήτησε να εντοπιστεί μέσω ΑΑΔΕ η διεύθυνση της, ενώ η Εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα επικαλούμενη παραβίαση φορολογικού απορρήτου.
Ωστόσο η υπεράσπιση επανήλθε ζητώντας να αποσταλεί αίτημα του δικαστηρίου στην Αρχή προκειμένου να διαβιβάσει την διεύθυνση της γυναίκας.
Ο Γιαννης Λαγος, για ακόμα μια φορά επιχείρησε να δυναμιτίσει τη διαδικασία προκαλώντας ένταση αφού για ακόμα μια φορά ανέβασε τους τόνους  θέτοντας θέμα κλήτευσης συγκεκριμένου αστυνομικού που συντόνισε το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, την επιχείρηση των αστυνομικών.
Η προεδρος του δικαστηρίου του ζήτησε να μην αγορεύει κατά τη διάρκεια που εκείνος σηκώθηκε προκειμένου να εξετάσει τον μάρτυρα, με τον Γ. Λαγό να φωνάζει «Αισθάνομαι προσβεβλημένος από την διαδικασία. Η δίκη είναι προμελετημένη και η απόφαση έχει παρθεί»
Πρόεδρος: Έχετε ερώτηση;
Γ. Λαγός: Εσείς έχετε απάντηση; Ζήτω η Δημοκρατία σας! Δεν θα περάσετε εύκολα όπως την πρώτη φορά. Θα το εξευτελισω το δικαστήριο σας. Θα ακουστούν όλα.
Στο σημείο αυτό η προεδρος του δικαστηρίου ζήτησε και πάλι την απομάκρυνση του από την αίθουσα. Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο συνήγορος του Κ. Πλεύρης ο οποίος εξέφρασε το… παράπονο ότι το δικαστήριο «του στερεί υπερασπιστικα του δικαιώματα».
Πρόεδρος: Κάνετε αίτηση εξαίρεσης;
Πλεύρης: Όχι. Εκφράζω το παράπονο μου
Τέλος η υπεράσπιση ζήτησε να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών των φίλων του Παύλου Φύσσα, ώστε, καθώς όπως ισχυρίζονται όσο διαρκούσε ο ποδοσφαιρικός αγώνας, «κάτι έγινε μέσα στην καφετέρια» που ανάγκασε τον Φύσσα,την φίλη του και έναν ακόμη που ήταν μαζί τους, «να καλέσουν στο μαγαζί και άλλα άτομα».
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter