Δίκη Χρυσής Αυγής: Και πάλι… δεν είδε τον ναζιστικό χαιρετισμό του Πλεύρη η Πρόεδρος του δικαστηρίου

Δίκη Χρυσής Αυγής: Και πάλι… δεν είδε τον ναζιστικό χαιρετισμό του Πλεύρη η Πρόεδρος του δικαστηρίου

Ότι δεν είδε για ακόμα μια φορά τον ναζιστικό χαιρετισμό του συνηγόρου υπεράσπισης του Γ. Λαγου, Κωνσταντίνου Πλεύρη, κατά τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ισχυρίστηκε και πάλι η πρόεδρος του Πενταμελούς Εφετείο Κακουργημάτων Σοφία Πανουτσακοπούλου. Όλα αυτά μετά την ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά με «αιχμή» για για την «ανοχή του δικαστηρίου» σε προηγούμενες συνεδριάσεις.

Δείτε επίσης: Δίκη Χρυσής Αυγής: Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Πλεύρης που χαιρέτησε και πάλι ναζιστικά – «Πιστεύω στον Μεταξά» (Photos)

«Επειδή με ενημέρωσε η έδρα -εγώ φυσικά κ δεν είδα- ότι έγινε κάποιου είδους χαιρετισμός. Ενημερώνω ότι από δω και πέρα δεν επιτρέπονται χαιρετισμοί, χαρακτηρισμοί, επιφωνήματα και χειροκροτήματα. Αλλιώς θα ληφθούν τα νόμιμα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά η Προεδρος μετά όταν η έδρα επανήλθε μετά από ημίωρη διακοπή.

Κατά τη διαρκεί της δήλωσης της Σ. Πανουτσακοπούλου ακούστηκαν χαμηλόφωνα αποδοκιμαστικά σχόλια από το κοινό, καθώς το επιχείρημα ότι δεν είδε, όπως ισχυρίζεται, τον χαιρετισμό που έλαβε χώρα ακριβώς μπροστά στα μάτια της την ώρα που καθόταν στο προεδρείο, δεν έχει καμία απολύτως βάση εκτός φυσικά αν η ίδια αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα όρασης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter