Δικηγόρος Ολυμπιακού για Χουάνκαρ: «Τι τον εμπόδιζε να παίξει μπάλα αν δεν άκουγε από το ένα αυτί;»!

Δικηγόρος Ολυμπιακού για Χουάνκαρ: «Τι τον εμπόδιζε να παίξει μπάλα αν δεν άκουγε από το ένα αυτί;»!

Εκδικάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του Ολυμπιακού για την τύχη του αγώνα του με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διακόπηκε λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ μετά από τη ρίψη κροτίδας. Πρωτόδικα οι ερυθρόλευκοι έχασαν το παιχνίδι στα χαρτιά, τους αφαιρέθηκε ένας βαθμός, ενώ θα δώσουν και δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Στην συζήτηση της έφεσης αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του δικηγόρου του Ολυμπιακού Βασίλη Δημακόπουλου, ο οποίος ανέφερε για τον Ισπανό αμυντικό του Τριφυλλιού:

«Αν η κροτίδα απομειώνει την ακοή από το ένα αυτί, τι τον εμποδίζει να παίξει μπάλα; Ακούμε ότι δεν άκουγε καλά από το ένα αυτί, αυτό δεν σε εμποδίζει να παίξεις ποδόσφαιρο. Είναι αυτό αγωνιστικό έλλειμμα;».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Βαγιάκος, είπε: «Η πρωτοβάθμια ορθώς έκρινε ότι η διακοπή έγινε εξαιτίας του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή. Μόλις έπεσε ο παίκτης κάτω, πήγαν οι γιατροί και υπάρχει μια πρώτη γνωμάτευση. Προσωρινή απώλεια ακοής και ο παίκτης δεν μπορούσε να σταθεί. Δεν το λέει ο παίκτης αυτό, το λέει ο γιατρός με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών των ομάδων. Και στη συνέχεια ο παίκτης πηγαίνει στα αποδυτήρια. Υπάρχει τραυματισμός ατόμου που νόμιμα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Αυτόματα γεννάται ο λόγος προσωρινής διακοπής. Στα αποδυτήρια πάλι υπάρχει αδυναμία να αγωνιστεί και αποφασίζεται η παράταση της προσωρινής διακοπής. Πρέπει τη στιγμή του τραυματισμού και σε ένα εύλογο διάστημα να κριθεί αν ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί. Μετά από μία ώρα εξετάζεται πάλι ο παίκτης και ο γιατρός λέει ότι υπάρχει βελτίωση αλλά δεν μπορεί να σταθεί όρθιος».

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα έγγραφο του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Χουάνκαρ το βράδυ της Κυριακής. Σε αυτό το χαρτί αναφέρεται ότι ο αμυντικός του Παναθηναϊκού ούτε ζαλάδες ένιωθε σε σημείο να μην μπορεί να περπατήσει, ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα είχε».

Αυτό το έγγραφο αμφισβητήθηκε από την πλευρά του Παναθηναϊκού, διότι δεν είχε σφραγίδα και υπογραφή.

Οι δύο ομάδες θα καταθέσουν υπομνήματα μέχρι την Δευτέρα και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter