Ανακοίνωση – βόμβα από τον Εμπαπέ: «Φεύγω από την Παρί» (Video)

Ανακοίνωση – βόμβα από τον Εμπαπέ: «Φεύγω από την Παρί» (Video)

Αυλαία πέφτει στην εποχή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 25χρονος επιθετικός ανακοίνωσε μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος στα social media ότι η σεζόν που ολοκληρώνεται σε μερικές εβδομάδες θα είναι η τελευταία του ως ποδοσφαιριστής της Παρί.

«Ήθελα να σας μιλήσω. Πάντα έλεγα ότι θα σας μιλήσω όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήθελα να σας πω σε όλους ότι αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν πρόκειται να συνεχίσω και θα ολοκληρώσω την περιπέτεια μου σε λίγες εβδομάδες, θα παίξω αυτή την Κυριακή τον τελευταίο μου αγώνα στο Parc des Princes», σημείωσε.

Ο 25χρονος πρωταθλητής Κόσμου με τη Γαλλία το 2018 θα συνεχίσει την καριέρα του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ουσιαστικά το deal έχει κλείσει. Ωστόσο ο ίδιος δεν ανέφερε το παραμικρό για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αλλά αρκέστηκε στο να αποχαιρετίσει τους φίλους της παριζιάνικης ομάδας.

«Χρειάζομαι μια νέα πρόκληση μετά από επτά χρόνια. Δεν ανταποκρίνομαι πάντα στην αγάπη που μου δώσατε όλοι για επτά χρόνια, αλλά ποτέ δεν ήθελα να σας απατήσω. Πάντα ήθελα να είμαι ουσιαστικός», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση του Κιλιάν Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μονακό το 2018, κατακτώντας 5 πρωταθλήματα Γαλλίας, 3 Κύπελλα, 2 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter