Δηλώσεις Ανδρουλάκη στις 17:00 για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων – Θέμα χρόνου η κλήση από ΕΥΠ

Δηλώσεις Ανδρουλάκη στις 17:00 για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων – Θέμα χρόνου η κλήση από ΕΥΠ

Ζήτημα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται η κλήση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκου Ανδρουλάκη, στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την υπόθεση παρακολούθησης του τηλεφώνου του, στο περιθώριο της διπλής παραίτησης του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων, υπό το φως των αποκαλύψεων του ρεπορτάζ του Reporters United και της «ΕφΣυν».

Διαβάστε επίσης: Ο Μητσοτάκης είναι η ΕΥΠ

Ειδικότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται εντός των ημερών να προσέλθει στην ΕΥΠ, όπου θα λάβει πλήρη γνώση σχετικά με όσα αφορούν στις καταγγελίες που έκανε ο ίδιος κατά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε πρόσφατα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Παράλληλα, πληροφορίες κοντά στην Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος προς το παρόν βρίσκεται στην Κρήτη,  θα κάνει οn camera δήλωση για την υπόθεση στις 17:00. Λεπτομέρειες σχετικά με το εάν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. θα επιλέξει να δημοσιοποιήσει στοιχεία που θα έλθουν σε γνώση του κ. Ανδρουλάκη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Νωρίτερα εξάλλου, θέμα παραίτησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και κατ΄επέκταση της κυβέρνησης της ΝΔ έθεσαν υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ, προβάλλοντας την άποψη ότι για την παγίδευση του κινητού του προέδρου του Νίκου Ανδρουλάκη χρησιμοποιήθηκαν σκοτεινές πρακτικές από το παρελθόν και επισημαίνει ότι είναι βαριές οι πολιτικές ευθύνες του πρωθυπουργού και ότι η κυβέρνηση δεν έχει ηθική νομιμοποίηση.

Διαβάστε επίσης:

Το ΠΑΣΟΚ δείχνει σαν μονόδρομο την παραίτηση Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter