Δημ. Σούρας για τη βιτριολίστρια: «Είναι εν δυνάμει δολοφόνος» (Video)

Δημ. Σούρας για τη βιτριολίστρια: «Είναι εν δυνάμει δολοφόνος» (Video)

«Ο φόβος της Ιωάννας είναι λογικός, η δράστιδα είναι μια εν δυνάμει δολοφόνος», εκτιμά ερμηνεύοντας την προκλητική συμπεριφορά, κατά τη χθεσινή δικάσιμο, της Έφης Κακαράντζουλα που «πότισε» βιτριόλι την Ιωάννα, ο γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

«Μη σας κάνει εντύπωση τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια διαταραχή στην προσωπικότητα της που λέγεται αντικοινωνική διαταραχή. Δεν θεραπεύεται. Είναι διαταραχή που έχει βίαιο χαρακτήρα, καθόλου συναίσθημα, καθόλου ενοχές, καθόλου τύψεις. Αυτό που εγώ είδα στην κατηγορουμένη ήταν αυτό που περίμενα. Μια ηρωϊδα του κακού, μια εν δυνάμει δολοφόνο, έναν άνθρωπο που κάποια στιγμή θα έφτανε στο κακό και έφτασε» , τόνισε ο κ. Σούρας μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Είναι ευχαριστημένη για αυτό που έχει κάνει, συνέχισε ο κ.Σούρας,γιατί είναι δημιουργημένη να κάνει το κακό και να το ευχαριστιέται, και δεν έχει καμία ενοχή». «Ο φόβος της Ιωάννας είναι λογικός. Είναι ήδη με 90% αναπηρία. Φοβάται και για την ίδια της τη ζωή από τη στάση της κατηγορουμένης. Η κατηγορουμένη δεν σταμάτησε και δεν θα σταματήσει, είναι δημιουργημένη να κάνει το κακό».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter