Δήμαρχος Πύργου: «Με εκβιάζουν τοπικοί εκδότες, έχω όλα τα SMS» – «Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»

Δήμαρχος Πύργου: «Με εκβιάζουν τοπικοί εκδότες, έχω όλα τα SMS» – «Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»

Το πολυδαίδαλο σύστημα της διαπλοκής και των εκβιασμών, των εκδοτών της Δυτικής Ελλάδα, όπως αυτό λειτουργεί μέσω των παράπλευρων εταιρειών τους , που έχει κατ επανάληψη αποκαλύψει με ρεπορτάζ το περιοδικό Hot Doc παλιότερα και πρόσφατα η εφημερίδα Documento, αποκάλυψε ο δήμαρχος (έως 31.12.2023) του Πύργου Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος.

Ο δήμαρχος του Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο και στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του Ionion Fm αποκάλυψε και κατήγγειλε τους άμεσους εκβιασμούς του από τοπικούς εκδότες και την περίεργη «πριμοδότηση» από αυτούς, των πολιτικών του αντιπάλων στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου λάμβανα εκβιαστικά SMS στο κινητό μου τηλέφωνο τα οποία και έχω κρατήσει .Μου έγραφαν «θα σε διαλύσω» , «θα σε καταστρέψω» και άλλα παρόμοια επειδή δεν ενέδωσα στις αφόρητες πιέσεις τους προκειμένου να διαφημίσω την εκλογική μου καμπάνια μόνο σε αυτούς. Έχουμε καταντήσει Ελντοράντο… εδώ στην Ηλεία», κατήγγειλε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνακόπουλος και υπογράμμισε:

«Όλα αυτά θα τα στείλω άμεσα στην Τμήμα Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ, θα καταθέσω μήνυση στην Εισαγγελία του Πύργου και θα ενημερώσω την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Και αν θέλετε να δείτε ολόκληρη την ιστορία των εκβιασμών που υπέστη μπορώ να δημοσιοποιήσω και όλα τα SMS της τετραετίας που ήμουν δήμαρχος. Κι όλα αυτά από εκείνους που έχουν φάει και τα πόμολα… στην Ηλεία. Μιλάμε για συγκεκριμένο εκδότη που σιτιζόταν μέσω των εταιρειών του από τους δήμους και είχε με την λαίμαργη στάση του εξαφανίσει όλους τους ανταγωνιστές του… Αυτή η αθλιότητα των εκβιασμών δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα τους πάω μέχρι τέλους», ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter