Δημήτρης Τσιόδρας: «Ο Ανδρουλάκης ασπάζεται ψεκασμένες θεωρίες του Βελόπουλου» (Video)

Δημήτρης Τσιόδρας: «Ο Ανδρουλάκης ασπάζεται ψεκασμένες θεωρίες του Βελόπουλου» (Video)

Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης, καθώς το συνεχές σφυροκόπημα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την τραγωδία των Τεμπών και την απόπειρα συγκάλυψης, έχει φέρει το Μαξίμου σε αδιέξοδο.

«Η αντιπολίτευση θέλει να πάμε στις ευρωεκλογές με μοναδικό θέμα τα Τέμπη»

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας ανέφερε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ για την πρόταση δυσπιστίας, ότι «η αντιπολίτευση θεωρεί ότι έχει βρει ένα όχημα εκμεταλλευόμενη την δικαιολογημένη απαίτηση της κοινής γνώμης να υπάρξει δικαιοσύνη και τον πόνο των συγγενών. Έχει βρει ένα όχημα να πλήξει την κυβέρνηση.

Από το αίτημα για διαλεύκανση μέχρι την πρόταση δυσπιστίας, όπου ο κ. Ανδρουλάκης ασπάζεται τις ψεκασμένες θεωρίες του Βελόπουλου, υπάρχει διαφορά».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «τα περί μπαζώματος έγιναν για να σταθούν οι γερανοί για να γίνει ανάσυρση των βαγονιών. Διάφορα άλλα περί μονταζιέρας συσκοτίζουν τις πραγματικές αιτίες αυτής της υπόθεσης. Θέλουν να πάνε μέχρι τις ευρωεκλογές με μοναδικό θέμα, το θέμα των Τεμπών».

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν οι υπουργοί υπερασπίζονται στην ίδια βάση τη γραμμή της κυβέρνησης, ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, είπε ότι δεν υπάρχει καμία απόκλιση από τα κυβερνητική γραμμή και αυτό φαίνεται από «τις τοποθετήσεις στη Βουλή».

Σημειώνεται ότι στο παρασκήνιο υπάρχουν πολλές διαφωνίες και συγκρούσεις για την διαχείριση της τραγικής υπόθεσης των Τεμπών, καθώς πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη δέχονται έντονη κριτική, ότι δεν υπερασπίζονται τη γραμμή του Μαξίμου, ώστε να μη είναι στο κάδρο μίας τέτοιας υπόθεσης, που παράγει μεγάλη φθορά.

Δείτε επίσης:

Πλεύρης σε πανικό: «Η Αριστερά δεν θέλει να υπάρχει κανονικότητα» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter