Δημήτρης Ζερβουδάκης: Να κοπεί, να σταματήσει τώρα, το πρωτάθλημα, το κύπελλο

Δημήτρης Ζερβουδάκης: Να κοπεί, να σταματήσει τώρα, το πρωτάθλημα, το κύπελλο

Ολόκληρη η κοινωνία έχει εξοργιστεί με την δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ο κόσμος δεν μπορεί να δεχτεί τη βία κι ούτε το γεγονός πως ένα νέο παιδί έχασε τόσο άδικα και βάναυσα την ζωή του.

Ο τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης μέσω ανάρτησης στο Facebook, προχώρησε σε μια εξοργισμένη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων, πως πρέπει να κοπεί άμεσα το πρωτάθλημα, το κύπελλο, οι συμμετοχές στην Ευρώπη και όλα τα αντίστοιχα».

«Καλημέρα για μια ακόμη δύσκολη ημέρα.

Να μας πούνε εκτός από το ποιοι είναι, αν είναι “οργανωμένοι” σε συνδέσμους, σε ποιους και να πέσει ΠΕΛΕΚΥΣ, οριστικά στην στις ομάδες. Δεν μας ενδιαφέρει πια. “Οικονομάνε” πάνω στο θανατικό. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ… Φ Τ Α Ν Ε Ι. Ξεσκίζουν τα σωθικά μιας ολόκληρης κοινωνίας που δοκιμάζεται τόσο σκληρά. Τι μαλακίες θα πουν άραγε στην οικογένεια που έχασε το βλαστάρι της; Να κοπεί, να σταματήσει ΤΩΡΑ, το πρωτάθλημα, το κύπελλο, οι συμμετοχές στην Ευρώπη κι όλα τα αντίστοιχα. Να λείψει η “αιμοδοσία”, η μασαμπούκα, η μαρχάλα. ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ. Φωνάζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας ως γονείς. Τ Ε Λ Ο Σ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter