«Δημοκρατία»: Ο Περδικάρης γράφει στο «Manifesto» ως «Μάρκος Παλαιολόγος» – «Δεν απαντώ» είπε στο Documento

«Δημοκρατία»: Ο Περδικάρης γράφει στο «Manifesto» ως «Μάρκος Παλαιολόγος» – «Δεν απαντώ» είπε στο Documento

Σε πρόσωπο των ημερών εξελίσσεται ο επικεφαλής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Ο Αιμίλιος Περδικάρης εκτός από την επιστολή της ΕΣΗΕΑ μετά την αναφορά του Documento και την τραγελαφική του απάντηση, βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του δημοσιεύματος της «Δημοκρατίας», σύμφωνα με το οποίο εργάζεται ινκόγκνιτο στην εφημερίδα, «Manifesto». Το documentonews.gr επικοινώνησε τόσο με τον πρόεδρο του ΑΠΕ όσο και με το «Manifesto».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας», το οποίο αναδημοσιεύτηκε στο newsbreak.gr, «ο πρόεδρος και διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) Αιμίλιος Περδικάρης εργάζεται παράλληλα στη νεοδημοκρατική εφημερίδα “Manifesto” και υπογράφει με το ψευδώνυμο “Μάρκος Παλαιολόγος”».

Και προστίθεται στο δημοσίευμα: «Είναι χαρακτηριστικό ότι ο… Μάρκος Παλαιολόγος έγραψε χθες ένα άρθρο με τίτλο “Το… πουλί του Twitter σε περιδίνηση”. Ομως, ο κ. Περδικάρης έχει αποδείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν πως το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι η αξιοπιστία και η πολυφωνία που πρέπει να έχει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αρκεί να εξυπηρετεί την κυβέρνηση».

«Δεν έχω να πω κάτι»

Επειδή το documentonews.gr δεν συμπεριφέρεται δημοσιογραφικά όπως ο κ. Περδικάρης, επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να δώσει μία δημόσια απάντηση για το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας». «Δεν έχω να πω κάτι» απάντησε αρχικά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον συντάκτη του Documento, Κωνσταντίνο Βενάκη.

Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει, αντέτεινε: «Τι με ρωτάτε τώρα; Είναι δυνατόν; Δεν ασχολούμαι…». «Είστε ή δεν είστε ο “Μάρκος Παλαιολόγος”;», ήταν το τελευταίο ερώτημα, στο οποίο το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι ότι δεν απαντά.

Τούτων δοθέντων, εγείρεται το ερώτημα: Γιατί ο πρόεδρος του ΑΠΕ δεν διέψευσε το δημοσίευμα;

Το documentonews.gr επικοινώνησε και με την πλευρά του «Manifesto» και θα ανανεώσει το δημοσίευμα μόλις λάβει απάντηση.

Διαβάστε επίσης:

Πυρ ομαδόν κατά Περδικάρη από συντάκτες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων

Κύριε Περδικάρη, λάβατε δελτίο Τύπου ή ανακοίνωση από τον Άκη Σκέρτσο;

Επιστολή ΕΣΗΕΑ σε Περδικάρη μετά την καταγγελία Documento: Ζητά επανόρθωση γιατί «η συγκεκριμένη πρακτική επαναλαμβάνεται»

Ο Περδικάρης παραδέχτηκε ενώπιον της ΕΣΗΕΑ την αντιδεοντολογική συμπεριφορά κατά του Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter