Δήμος Γλυφάδας: Τέλος η αργομισθία του Παπαχλιμίντζου μετά τον σάλο στα social media

Δήμος Γλυφάδας: Τέλος η αργομισθία του Παπαχλιμίντζου μετά τον σάλο στα social media

Παραιτήθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος από τη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο του κ. Παπανικολάου, δημάρχου Γλυφάδας μετά την κατακραυγή για την αργομισθία των συνολικά 200.000 ευρώ.

Πριν από περίπου δύο μήνες είχαν βουίξει τα ενημερωτικά σάιτ και οι ιστότοποι ειδήσεων για την αργομισθία του δημοσιογράφου Κώστα Παπαχλιμίντζου που άγγιζε το ποσό των 200.000 ευρώ από τον Δήμο Γλυφάδας. Ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου πλήρωνε επί 9 συναπτά έτη τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο, ως εργαζόμενο μετακλητό υπάλληλο στο Δήμο, όπως είχε γράψει το τοπικό σάιτ dimologies.gr, ενώ είναι γνωστό πως ο δημοσιογράφος εργαζόταν και συνεχίζει να εργάζεται σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην κρατική τηλεόραση ,οπότε στο Δήμο Γλυφάδας ουσιαστικά ήταν αργόμισθος.

Διαβάστε επίσης: Καταγγέλλουν τον Παπαχλιμίντζο για αργομιθία – 200 χιλ. έλαβε από τον Δήμο Γλυφάδας

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, το θέμα απασχόλησε αρκετά την επικαιρότητα με αποτέλεσμα ο γνωστός δημοσιογράφος να δηλώσει την παραίτησή του από την θέση του ειδικού συμβούλου και ο δήμαρχος Γλυφάδας να την αποδεχτεί από 8/11/2023 με πράξη που είναι αναρτημένη στη Διαύγεια στις 30-11-2023.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter