Δημοσιογράφος του Bloomberg διαψεύδει άρθρο που αναπαράγει ο Άδωνης…

Δημοσιογράφος του Bloomberg διαψεύδει άρθρο που αναπαράγει ο Άδωνης…

Προσπαθούν να πιαστούν από όπου να ‘ναι με αποτέλεσμα να υιοθετούν οτιδήποτε ψευδές για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν τις αστοχίες τους και τις πολιτικές εμμονές τους.

Αυτή τη φορά όμως ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης που προσπαθούσε να στηρίξει τις υψηλές τιμές στα τεστ, διαψεύσθηκε και από δημοσιογράφο του Bloomberg που ζει και εργάζεται στη Βρετανία. Εννοείται πως διαψεύστηκε και από σειρά άλλων χρηστών (Διαβάστε ΕΔΩ).

Έτσι ο  Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης που διαψεύσθηκε από δημάρχους και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, έσπευσε να υιοθετήσει και να πανηγυρίσει ανακριβές άρθρο μόνο και μόνο επειδή ευθυγραμμίζεται με το κυβερνητικό αφήγημα σε σχέση με τις τιμές των τεστ στην Ευρώπη.

Ο ίδιος δημοσίευσε στο Twitter ρεπορτάζ ιστοσελίδας που παρουσίαζε τις τιμές των rapid και των PCR test σε διάφορες χώρες:

Ανάμεσα σε αυτές τις χώρες και το Ηνωμένο Βασίλειο που σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, τα rapid test κοστίζουν 30 λίρες και δεν χορηγούνται δωρεάν:

Άμεσα όμως, η δημοσιογράφος του Bloomberg Λουκία Γυφτοπούλου, που ζει κι εργάζεται στη Βρετανία, του κατέστρεψε την ελπίδα απαντώντας του στα αγγλικά:

«Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά αυτό το άρθρο ισχυρίζεται λανθασμένα ότι τα τεστ στο Ηνωμένο Βασίλειο κοστίζουν 30 λίρες το ένα. Αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για όνομα του Θεού, κάντε την έρευνά σας».

Όπως αποδεικνύεται και από την επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη Βρετανία τα rapid είναι δωρεάν στα φαρμακεία και τα διαγνωστικά κέντρα ενώ και τα PCR είναι δωρεάν για όσους έχουν συμπτώματα ή έχουν έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα.

Διαβάστε επίσης: 

Το Twitter διαψεύδει (ξανά) τον Άδωνη για τα PCR…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter