Δοκιμές στη Μαλαισία για την Petronas Yamaha SRT

Δοκιμές στη Μαλαισία για την Petronas Yamaha SRT

Μετά τις δοκιμές που έγιναν σε Βαλένθια και Χερέθ το 2018, η Petronas Yamaha SRT ταξίδεψε έως την Μαλαισία και την πίστα της Σεπάνγκ, προκειμένου να αρχίσει να ανεβάζει στροφές.

Με τις Yamaha YZR-M1 στα χέρια τους, οι Φράνκο Μορμπιντέλι και Φάμπιο Κουαρταρό, δουλεύουν επάνω στο set-up, προκειμένου να δώσουν στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα διαγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP.

Ο Μορμπιντέλι ξεχώρισε γρήγορα στο ντεμπούτο του με την Petronas Yamaha SRT τον περασμένο Νοέμβριο, ολοκληρώνοντας έκτος τα test στη Βαλένθια και τη Χερέθ, έχοντας βρεθεί κοντά στην κορυφή. Στη Σεπάνγκ, ο Ιταλός θα συνεχίσει τη διαδικασία προσαρμογής του στη YZR-M1 και θα βελτιώσει το set-up, μόλις έναν μήνα πριν αρχίσει η σεζόν.

Ο Κουαρταρό από τη μεριά του πήρε την πρώτη του γεύση από μοτοσικλέτα MotoGP στις δοκιμές της Βαλένθια και μέχρι το τέλος αυτών της Χερέθ, μόλις δέκα μέρες αργότερα, βρέθηκε στο πρώτο μισό των χρόνων. Ο Γάλλος στοχεύει στον τίτλο του rookie του MotoGP το 2019 και συνεχίζει να δουλεύει για την επίτευξη αυτού του στόχου με την Yamaha του, στα test της Μαλαισίας.

Πηγή: Petronas Yamaha SRT

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter