Δολοφονία 11χρονης: Το χρονικό της φρίκης – Στον εισαγγελέα ο 37χρονος δράστης

Δολοφονία 11χρονης: Το χρονικό της φρίκης – Στον εισαγγελέα ο 37χρονος δράστης

Φρίκη προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία από τον θείο της.

Ο 37χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν και για βιασμό σε βάρος ανήλικης, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Παράλληλα, η αστυνομία εξετάζει εάν το έγκλημα διαπράχθηκε μακριά από το σπίτι όπου έμενε η μικρή, ή εάν η σορός της μεταφέρθηκε εκ των υστέρων.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 11χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε ένα χωράφι το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με πηγές της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών που μίλησαν στο documentonews.gr και τον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο, το άτυχο κορίτσι έφερε δύο τραύματα από κατσαβίδι.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι του στη Μυρτιά Ηλείας και για τον λόγο αυτόν εκδόθηκε Amber Alert. Η μητέρα της είχε προχωρήσει στη δήλωση εξαφάνισης στην Ασφάλεια Πύργου.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 11χρονης Βασιλικής, κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστώσει εάν υπήρξαν σημάδια κακοποίηση η απόπειρας.  Ο χρόνος θανάτου του παιδιού υπολογίζεται αργά το βράδυ έως και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να διαπιστωθεί αν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση.

Οι Αρχές βρήκαν τα ίχνη του δράστη από οπτικοακουστικό υλικό που συνελέγη μέσω καμερών ασφαλείας. Εκεί είδαν την 11χρονη να επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στον 37χρονο ξάδελφο και κουμπάρο της μητέρας της.

Ο 37χρονος προσήχθη αρχικά και στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημα.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την επόμενη μέρα – Συνεδριάζει η Κ.Ε., στο τραπέζι η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου

Καιρός: Καμίνι η χώρα – Πού θα χτυπήσει «κόκκινο» ο υδράργυρος (LIVE)

Καύσωνας: Ποια σχολεία θα κλείσουν – Τα μέτρα για εργαζόμενους στο δημόσιο

Ερντογάν: Επίσκεψη σε Ισπανία και Ιταλία θα πραγματοποιήσει ο Τούρκος πρόεδρος τις επόμενες μέρες

Tο μέγα ξέπλυμα και η μπηχτή

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter