Δολοφονία Άλκη: Πήρε προθεσμία για την Παρασκευή ο 25χρονος που παραδόθηκε στις Αρχές

Δολοφονία Άλκη: Πήρε προθεσμία για την Παρασκευή ο 25χρονος που παραδόθηκε στις Αρχές

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 25χρονος που παραδόθηκε χθες για την εμπλοκή του στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Ο 25χρονος παραδόθηκε χθες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου μετέβη συνοδεία του συνηγόρου του, για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος κατοικεί σε περιοχή της Αθήνας και ζούσε τον προηγούμενο χρόνο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργαζόταν.

Η δικηγόρος του ανέφερε πως «θέλησε να παραδοθεί στις αρχές, βρέθηκε στη διάθεσή τους και ήρθε χθες. Παρουσιάστηκε, έγινε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και σήμερα ζήτησε προθεσμία. Το ότι παραδόθηκε πρέπει να εκτιμηθεί».

Την ίδια ώρα, την πόρτα της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας αναμένεται να περάσουν εντός της ημέρας για να απολογηθούν οι υπόλοιποι συλληφθέντες. Όλοι διώκονται, μεταξύ άλλων, για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Επίσης, για τον 20χρονο αλβανικής καταγωγής τον οποίο αναζητούν οι αρχές και σύμφωνα με  πληροφορίες διέφυγε στην Αλβανία, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Ξεκινάνε οι απολογίες των συλληφθέντων – Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο στην Αλβανία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter