Μπριάννα Γκέι: Στη φυλακή οι δύο έφηβοι για τη «σαδιστική» δολοφονία της 16χρονης

Μπριάννα Γκέι: Στη φυλακή οι δύο έφηβοι για τη «σαδιστική» δολοφονία της 16χρονης

Σε ποινές κάθειρξης 22 και 20 ετών καταδικάστηκαν οι δύο έφηβοι, που βασάνισαν και δολοφόνησαν την 16χρονη Μπριάννα Γκέι. Η Μπριάννα, η οποία ήταν transgender, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε ένα πάρκο κοντά στο Γουόρινγκτον της Βρετανίας.

Η Σκάρλετ Τζένκινσον καταδικάστηκε σε τουλάχιστον 22 χρόνια και ο Εντι Ράτσλιφ σε 20 χρόνια. Το ζευγάρι, αμφότεροι 16 ετών, κατονομάστηκαν για πρώτη φορά πριν από την καταδίκη τους, καθώς ο δικαστής ήρε τους περιορισμούς.

Η δικαστής Τζάστις Γιπ, που εκδίκασε την υπόθεση, τόνισε: «Εσείς και οι δύο συμμετείχατε σε μια βάναυση και προγραμματισμένη δολοφονία, σαδιστικής φύσης, με κίνητρο και την εχθρότητα προς την Μπριάννα, λόγω της transgender ταυτότητάς της». Η ίδια, πρόσθεσε ότι ο Τζένκινσον υποκινήθηκε από μια «βαθιά επιθυμία να σκοτώσει».

«Επιλέξατε την Μπριάννα, γιατί και οι δύο πιστεύατε ότι θα ήταν εύκολος στόχος», είπε απευθυνόμενη στους δράστες.

Της άρεσε να βλέπει βίντεο με δολοφονίες

Κατά τη δέκατη ημέρα της δίκης τους, η Σκάρλετ είχε καταθέσει από το εδώλιο του μάρτυρα, κεκλεισμένων των θυρών ότι άρχισε να φαντασιώνεται τη δολοφονία ανθρώπων στην ηλικία των 14 ετών, όταν άρχισε να ενδιαφέρεται για «σκοτεινό υλικό», όπως βίντεο με δολοφονίες, βασανιστήρια και κατά συρροή δολοφόνους. Το κορίτσι είπε μάλιστα ότι είχε χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή για να αναζητήσει το υλικό αυτό στο dark web.

Είχε αναφέρει ακόμα ότι την ενδιέφερε η ιδέα της δολοφονίας, καθώς και οι «διαφορετικές προσωπικότητες των κατά συρροή δολοφόνων και οι ποικίλοι τρόποι με τους οποίους θα εκτελούσαν τα όσα έκαναν», ωστόσο δήλωσε ότι όλα αυτά δεν την έκαναν να θέλει να βασανίσει ή να σκοτώσει άλλους.

Είχε υποστηρίξει επίσης, ότι ο συγκατηγορούμενός της είχε «παρόμοια ενδιαφέροντα» και μοιραζόταν μαζί του τις «σκοτεινές φαντασιώσεις», καθώς «φαινόταν να του αρέσουν αυτά τα πράγματα». Είχε αρνηθεί, ότι είχε «εμμονή» με την Μπριάννα, αναφέροντας όμως ότι τη θεωρούσε «διαφορετική και ενδιαφέρουσα».

Διαβάστε επίσης: Ακρίβεια – φωτιά: Οι μισοί Έλληνες δεν βγάζουν τον μήνα – Δεν ευημερούν ούτε οι αριθμοί

Αγρότες: Οργή μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη – Καταγγέλλουν εμπαιγμό και αποφασίζουν για νέα μπλόκα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter