Δολοφονία στη Μενεμένη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 64χρονου

Δολοφονία στη Μενεμένη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 64χρονου

Ασφυξία και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου για τον 64χρονο που δολοφονήθηκε από τον 29χρονο, χθες τα ξημερώματα στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, το θύμα υπέστη βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι συνέπεια των πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε, ενώ εν συνεχεία στραγγαλίστηκε με κορδόνι.

Ο άτυχος άνδρας έφερε στο σώμα του κακώσεις και ιδιαίτερα τραύματα στα χέρια και στα πόδια, τα οποία μπορούν να αποδοθούν σε πιθανή ήπια πάλη.

Επιπλέον, από τη νεκροψία-νεκροτομή το θύμα δεν φέρεται να είχε προβεί σε σεξουαλικές ενέργειες, ωστόσο το ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί πλήρως.

Ο 29χρονος που ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του οδηγήθηκε στην εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7 η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία για την προσεχή Τρίτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στη Μενεμένη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο ο 29χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Ο 29χρονος προσήλθε το πρωί της Πέμπτης στην αστυνομία, όπου ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 64χρονο, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε το θύμα. Φτάνοντας στο διαμέρισμα επί της οδού Κολοκοτρώνη, κατόπιν υπόδειξης του δράστη, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο υπνοδωμάτιο και μέσα σε λίμνη αίματος τον 64χρονο. Ιατροδικαστής κλήθηκε στο σημείο και εξετάζοντας μακροσκοπικά το πτώμα διαπίστωσε ότι έφερε πολλαπλά χτυπήματα και μαχαιριές στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε ένα σφραγισμένο προφυλακτικό και δύο καρφωμένα μαχαίρια σε στρώμα, ενώ στον τοίχο του δωματίου ήταν γραμμένη με αίματα, πιθανότατα με σφουγγάρι, η φράση «Παιδεραστής -1».

Διαβάστε επίσης: Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στη Μενεμένη – Παραδόθηκε ο δράστης

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter