Δολοφονία Χρήστου Γιαλιά: Σοκάρουν οι κραυγές πανικού μπροστά στο φλεγόμενο ΙΧ – «Ο πατέρας μου πού είναι;» (Video)

Δολοφονία Χρήστου Γιαλιά: Σοκάρουν οι κραυγές πανικού μπροστά στο φλεγόμενο ΙΧ – «Ο πατέρας μου πού είναι;» (Video)

Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την μαφιόζικη δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, λίγα μέτρα από το σπίτι του στην Μάνδρα.

Οι δράστες αφού «γάζωσαν» με σφαίρες το ΙΧ όπου επέβαινε ο 59χρονος, στη συνέχεια το πυρπόλησαν, με αποτέλεσμα το θύμα να απανθρακωθεί, ενώ φαίνεται πως πέταξαν μέσα στο φλεγόμενο όχημα και το καλάσνικοφ με το οποίο τον εκτέλεσαν.

Τις πρώτες στιγμές ακολουθεί σύγχυση καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και πόσοι επιβαίνοντες είναι στο φλεγόμενο ΙΧ και στη συνέχεια επικρατεί ο απόλυτος πανικός,  με λυγμούς και κραυγές από αυτόπτες μάρτυρες.

Στο βάθος μάλιστα ακούγεται η ερώτηση «ο πατέρας μου πού είναι», ενώ στη συνέχεια συγκλονίζει ο σπαραγμός ενός φίλου του θύματος, που όπως ισχυρίζεται, ακολουθούσε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία στα 100 μέτρα.

«Μαζί ήμασταν, μπροστά ήταν, στα 100 μέτρα ήμουν εγώ» ακούγεται να λέει ο φίλος του με τρεμάμενη φωνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες εστιάζουν κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος, ενώ εξετάζεται και το σενάριο εμπλοκής του στην Greek Mafia.

Καλά «διαβασμένοι» οι δράστες

Οι δράστες είχαν φροντίσει να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην αφήσουν στοιχεία, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα πολύ καλά οργανωμένο έγκλημα.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι ο επιχειρηματίας διέθετε προσωπική ασφάλεια, ωστόσο το βράδυ της δολοφονίας δεν ήταν μαζί του, γεγονός που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην υπόθεση της δολοφονίας Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο απουσίαζε η προσωπική του ασφάλεια.

Παράλληλα, οι δράστες έριξαν το καλάσνικοφ με το οποίο γάζωσαν τον Γιαλιά μέσα στο αυτοκίνητο του και του έβαλαν φωτιά με στόχο να μην αφήσουν ίχνη. Ωστόσο, επειδή οι άνδρες της Πυροσβεστικής έριξαν νερό για την κατάσβεση της φωτιάς στο ΙΧ του θύματος, αξιωματικοί της Ασφάλειας αναφέρουν πως ενδέχεται να έχουν χαθεί πολύτιμα στοιχεία.

Φως στην υπόθεση από τις κάμερες ασφαλείας

Οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του επιχειρηματία αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση για τον εντοπισμό των δραστών, τη διαδρομή που ακολούθησαν αλλά και το πώς ακριβώς διέφυγαν. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρχουν και άλλα άτομα, τα οποία να λειτούργησαν ως υποστηρικτική ομάδα.

Παράλληλα, εξετάζονται μαρτυρίες από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος.

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter