Δολοφονία Ζαμπούνη: Το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου – Πάνω από 90 σφαίρες στο SUV

Δολοφονία Ζαμπούνη: Το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου – Πάνω από 90 σφαίρες στο SUV
Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται να ανοίγει στην Greek Mafia με την πρόσφατη εκτέλεση του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο. Αστυνομικοί κύκλοι κάνουν λόγο για το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου που είχε υπογραφεί, με τον χειρισμό και τη μεθοδολογία των εκτελεστών να αναδεικνύουν τη σημαντικότητα της εκτέλεσής του. Καθοριστικός παράγοντας ήταν η μη αίσθηση απειλής από τον Ζαμπούνη, ο οποίος μπορεί να νόμιζε πως ουδείς θα τον πλησίαζε ή πως η θωράκιση του SUV θα ήταν αρκετή.

Οι 2 εκτελεστές έριξαν 97 σφαίρες στον Βαγγέλη Ζαμπούνη, συνολικά 4 σφαίρες το δευτερόλεπτο χτύπησαν τη θωράκιση του αμαξιού.  Με αργές κινήσεις και χωρίς να ανησυχεί για κάτι, όπως φαίνεται και σε κλειστό κύκλωμα, παραμένει έξω από το όχημα του για 7 δευτερόλεπτα. Μετά κάθεται στη θέση του οδηγού για άλλα 19 δευτερόλεπτα, έως ότου εμφανιστεί το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι εκτελεστές του. Οι δυο μαυροφορεμένοι προσέγγισαν το αμάξι του 44χρονου, με τον πρώτο να πυροβολεί και τον δεύτερο να κοιτάει τον δρόμο αρχικά. Ο πρώτος θα ρίξει εξήντα σφαίρες και στη συνέχεια θα αλλάξει πόστο με τον έτερο εκτελεστή, ο οποίος θα γαζώσει εκ νέου το αμάξι του Βαγγέλη Ζαμπούνη.

Τη χαριστική βολή την έδωσε ο δεύτερος εκτελεστής, ο οποίος άνοιξε την πόρτα και με πιστόλι τον αποτελείωσε. Στον ισχυρό άνδρα της νύχτας άδειασαν 2 γεμιστήρες από καλάσνικοφ σε απόσταση αναπνοής και σύμφωνα με πληροφορίες η θωράκιση είχε κάποιες προδιαγραφές συγκεκριμένων ορίων. Στην κατά ριπάς επίθεση που σημειώθηκε στον Νέο Κόσμο δύσκολα θα μπορούσε να ανταπεξέλθει η θωράκιση του LEXUS, ειδικά όταν έγινε από τόσο κοντινή απόσταση.
Οι δολοφόνοι από κάθε κίνησή τους φαίνεται ότι είναι επαγγελματίες και οι κινήσεις τους είναι ακριβείας. Παρά το γεγονός ότι ένας γεμιστήρας των δραστών θα πέσει από τα χέρια τους δεν έχουν αφήσει άλλα στοιχεία.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter