Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη – Άδειασαν το καλάζνικοφ μέσα στο αυτοκίνητο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη – Άδειασαν το καλάζνικοφ μέσα στο αυτοκίνητο

Στο φως της δημοσιότητας έφερε το in.gr βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου βενζίνης όπου σημειώθηκε η δολοφονίας του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Ζαμπούνης δολοφονείται εντός του αυτοκινήτου του με τους δράστες να πλευρίζουν το όχημα.

Η επίθεση κρατά 39 δευτερόλεπτα και οι δράστες τρέπονται σε φυγή.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

 

Ποιος ήταν ο 44χρονος «Ζαμπόν» που δολοφονήθηκε με 97 σφαίρες

Γνωστός για σοβαρές ποινικές υποθέσεις ήταν ο 44χρονος Βαγγέλης Ζαμπούνης ο οποίος έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής νεκρός στον Νέο Κόσμο από καταιγισμό πυρών από καλάζνικοφ ομάδας δραστών που επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Φραντζή, είδαν νεκρό τον 44χρονο και γύρω του 97 κάλυκες διαμέτρου 7,62mm που άφησαν πίσω τους τα καλάσνικοφ των εκτελεστών.

Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης έξω από βενζινάδικο στον Νέο Κόσμο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από κάμερα ασφαλείας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες των πλησίασαν με αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν δεκάδες φορές με πιστόλι και καλάσνικοφ.

Υπήρξε στόχος και στο παρελθόν

Όπως εκτιμούν στην ΕΛΑΣ, τα άτομα που ανέλαβαν την εκτέλεση του 44χρονου με τα παρατσούκλι «Ζαμπόν» στο χώρο της νύχτας, ήθελαν να είναι σίγουροι ότι θα πετύχουν το σκοπό τους, γι’ αυτό χρησιμοποίησαν περισσότερα του ενός όπλα.

Σημειώνεται ότι το θύμα είχε γλιτώσει από ανάλογη μαφιόζικη επίθεση πριν 5 χρόνια – το 2018-  στον Πειραιά, όταν το ένα καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε έπαθε εμπλοκή και έριξε μόλις 4 σφαίρες εναντίον του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα άκρα, με τους γιατρούς στο Τζάνειο όπου μεταφέρθηκε να καταφέρουν να του σώσουν τη ζωή.

Ομάδα εκβιαστών

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης ήταν γνωστός στις Αρχές για τη συμμετοχή του σε ομάδα εκβιαστών που δρούσε σε Χαϊδάρι, Κορυδαλλό και Γλυφάδα, αλλά και στη Greek Mafia.

Σε καταθέσεις προστατευόμενης μάρτυρα – συγγενούς γνωστού ποινικού, είχε αναφερθεί το όνομά του, καθώς φέρεται να είχε αναλάβει να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου με στόχο την πρόεδρο Εφετών Παρασκευή Καλαϊτζή, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης απαγωγής Παναγόπουλου.

Όπως είχε καταθέσει η μάρτυρας, είχε συναντηθεί με τον 44χρονο τον Σεπτέμβριο του 2012 στη Μεταμόρφωση και τον οδήγησε στο σπίτι της Καλαϊτζή. Μάλιστα, όταν του ανέφερε ότι η πρόεδρος Εφετών συνοδεύεται από έναν αστυνομικό, εκείνος φέρεται να της είχε απαντήσει ότι «θα φύγει και αυτός μαζί». Τελικά το σχέδιο της δολοφονίας της δικαστικού δεν υλοποιήθηκε, καθώς ο Βαγγέλης Ζαμπούνης συνελήφθη τον Νοέμβριο του ίδιου έτους για οπλοκατοχή.

Επίσης, ο Βαγγέλης Ζαμπούνης είχε αναφερθεί και σε δικογραφία που είχε συντάξει η Ασφάλεια Αττικής για τη δολοφονία της 29χρονης Μαρίας Καφιέρη, το 2009, σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια, αλλά και στη δολοφονία της φίλης του Κατερίνας Αναγνωστάκη – Katerina Bellamafia όπως ήταν γνωστή στα κοινωνικά δίκτυα, την οποία εκτέλεσαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Κηφισιά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter