Επανέρχεται ο Πολάκης για την «κλίκα» του ΕΚΠΑ – «Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Βραχνής»

Επανέρχεται ο Πολάκης για την «κλίκα» του ΕΚΠΑ – «Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Βραχνής»

Ξανά στο φως της δημοσιότητας έφερε ο Παύλος Πολάκης το θέμα που δημιουργήθηκε με το Εκλεκτορικό Σώμα του ΕΚΠΑ για την ανάδειξη νέου διευθυντή της Πανεπιστημιακής Γυναικολογικής Κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε μέσω της δημοσιοποίησης της δράσης της «κλίκας» -όπως την είχε χαρακτηρίσει, ο Νικόλαος Βραχνής απέσυρε μεν την υποψηφιότητά του.

Διαβάστε σχετικά: Ο Πολάκης ξεσκεπάζει την «κλίκα» στο ΕΚΠΑ που προσπαθεί να τοποθετήσει διευθυντή κλινικής στο Αττικό

«Μαθαίνω επίσης πως απειλεί πως το φθινόπωρο “ο κόσμος να χαλάσει θα γίνει αυτός διευθυντής της κλινικής” καθώς η θέση μετά από 3 μήνες θα αδειάσει ξανά, αφού αυτός που εκλέχθηκε τώρα συνταξιοδοτείται», σημείωσε στη νέα του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος καλεί το υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει στην απόλυση Βραχνή καθώς «έχει πάρει παράνομα τη θέση στο Πανεπιστήμιο».

Μάλιστα, κλείνοντας τη δημοσίευσή του, ο Παύλος Πολάκης απευθύνει τα εξής ερωτήματα:  «Αλήθεια η ποινική δικαιοσύνη έχει καλέσει για κατάθεση και εξηγήσεις στο πλαίσιο της ανάκρισης τον κύριο Βραχνή για το θέμα του εμπορίου βρεφών στα Χανιά; Αν όχι, γιατί δεν έχει κληθεί; Αλήθεια ο υπερκοριός της ΕΥΠ δεν έχει καταγράψει παράνομες συναλλαγές του εν λόγω κυρίου όπως κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία;»

Η ανάρτηση Πολάκη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter