Δολοφόνος κρατούμενου στον Κορυδαλλό: «Μου ζήτησε τον καφέ και τις παντόφλες του»

Δολοφόνος κρατούμενου στον Κορυδαλλό: «Μου ζήτησε τον καφέ και τις παντόφλες του»

Σε προσωπικές διαφορές απέδωσε τη δολοφονία του Άλμπερτ Μπάκο, ο 30χρονος Αλβανός που εμπλέκεται στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος μαζί με έναν 25χρονο Έλληνα που κρατούνταν στο ίδιο κελί ήρθαν σε συμπλοκή, τη Δευτέρα, με τον επίσης Αλβανό συγκρατούμενό τους, σε κοινόχρηστο χώρο της Ε΄ Πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού και τον σκότωσαν με 17 χτυπήματα από αυτοσχέδια μαχαίρια.

«Μου φερόταν σαν ήμουν υπηρέτης του. Με του που με είδε, μου είπε φτιάξε μου καφέ. Δεν άντεχα άλλο την συμπεριφορά του και τον σκότωσα», είπε ο 30χρονος, ενώπιον των Αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, καταγγέλλοντας αφόρητες πιέσεις από τον Μπάκο για τη δίκη που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.

Επίσης, φέρεται να ζήτησε, όταν ο Μπάκο μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού από τον Δομοκό, να συναντηθούν για να μιλήσουν για το δικαστήριο. Σημειώνεται πως ο Μπάκο είχε υποδειχθεί ως ο ηθικός αυτουργός και εντολέας της εκτέλεσης του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, και δεν αποκλείεται η δολοφονία να σχετίζεται με την εκδίκαση της υπόθεση που ήταν προγραμματισμένη τις επόμενες ημέρες.

Δείτε επίσης: Σκότωσαν στον Κορυδαλλό Αλβανό κρατούμενο που συνδέεται με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Ωστόσο, ο 30χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι βγήκε εκτός εαυτού όταν ο Μπάκο του ζήτησε να του φέρει καφέ και τις παντόφλες του. Σε αυτό το σημείο ισχυρίζεται πως βγήκε εκτός εαυτού και ήρθαν στα χέρια με το θύμα. Υποστήριξε δε ότι ο 25χρονος Έλληνας, που φέρεται να τον βοήθησε, δεν έχει σχέση με τον καυγά καθώς προσπάθησε να τους χωρίσει. Διατείνεται, επίσης, πως την ώρα που ο 25χρονος συγκρατούσε τον Μπάκο, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να τον χτυπήσει με το μαχαίρι 17 φορές.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος εμπλεκόμενος δεν αναφέρθηκε σε κίνητρο και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να κρύβονται βαθύτερα αίτια. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter