Δώρα Αυγέρη: Πραξικόπημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην ΑΔΑΕ

Δώρα Αυγέρη: Πραξικόπημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην ΑΔΑΕ

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσθέτει κεφάλαια στη μαύρη Βίβλο της υποβάθμισης του Κράτους Δικαίου», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δώρα Αυγέρη για την αντικατάσταση μελών της ΑΔΑΕ πριν η Ανεξάρτητη Αρχή αποφασίσει την επιβολή πρόστιμου στην ΕΥΠ.

Η δήλωση:

«Σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπέρασε ακόμα και τον πιο κακό εαυτό της. Από τη μία προχωρά σε ένα νέο πραξικόπημα για να συνεχιστεί η ομερτά γύρω από το σκάνδαλο των υποκλοπών, αντικαθιστώντας μέλη της ΑΔΑΕ, μια ημέρα πριν η Ανεξάρτητη Αρχή αποφασίσει για την επιβολή προστίμου στην ΕΥΠ, λόγω μη συνεργασίας της στην έρευνα. Και από την άλλη, δεν διστάζει μέσω του κ. Βορίδη να εγκαλεί τα θύματα και όσους αντιδρούν και να υπερηφανεύεται για τις αντιθεσμικές παρεμβάσεις της.

Μάταια ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η δράση του παρακράτους που έστησε, θα μείνει στο σκοτάδι και ότι δεν θα λογοδοτήσει για την προσβολή στους Θεσμούς και την Δημοκρατία. Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στο επίκεντρο ενός σοβαρού ελέγχου από την αρμόδια Επιτροπή Δικαιοσύνης της ΕΕ».

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Κυβερνητικό πραξικόπημα στην ΑΔΑΕ για να «σώσουν» την ΕΥΠ

Βουλή: Εξωθούν τον Ράμμο σε παραίτηση από την ΑΔΑΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter