Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: Μέρα δικαίωσης για τα θύματα

Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: Μέρα δικαίωσης για τα θύματα

Σήμερα ανακοινώθηκε πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ακολουθώντας την εισαγγελική πρόταση εξέδωσε παραπεμπτικό βούλευμα βάσει του οποίου ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης θα δικαστεί για τέσσερις βιασμούς ανήλικων και νεαρών ανδρών. Υπήρξαν ήδη οι πρώτες αντιδράσεις από ανθρώπους του πολιτισμού να μιλάνε για δικαίωση.

Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, που φέτος πρωταγωνιστεί στο σήριαλ του μεγάλου καναλιού «Η Γη της Ελιάς» μας μίλησε αποκλειστικά.

«Σήμερα είναι μέρα δικαίωσης για τα θύματα, που με το σθένος, το θάρρος και την αλήθεια τους βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν τον κακοποιητή τους, έναν άνθρωπο ισχυρό με φοβερές « πλάτες». Σήμερα είναι επίσης μια μέρα που τιμά την ελληνική δικαιοσύνη, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ότι κανένας δεν είναι υπεράνω των νόμων. Επίσης είναι μια μέρα ράπισμα για όλους αυτούς, που προσπάθησαν να σπιλώσουν την αξιοπρέπεια των θυμάτων, που έριξαν λάσπη προκειμένου να πλήξουν την αξιοπιστία τους, που έκαναν τα αδύνατα δυνατά να σώσουν και να προστατεύσουν έναν βιαστή. Που με τη στάση και τα λόγια τους δεν πήραν ξεκάθαρη θέση. Τίποτα δεν έχει κερδηθεί ακόμα, άλλα έγινε η αρχή. Μια αρχή που πρίν λίγους μήνες φάνταζε άπιαστο όνειρο., μια αρχή που « κάποιοι» με αθέμιτα μέσα προσπάθησαν να αποτρέψουν. Σήμερα είναι η νίκη της αλήθειας.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter