Δούκας: «Σήμερα η Αθήνα νίκησε – Η πόλη αλλάζει σελίδα» (Video)

Δούκας: «Σήμερα η Αθήνα νίκησε – Η πόλη αλλάζει σελίδα» (Video)

«Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινάει», τόνισε περιχαρής ο Χάρης Δούκας, μετά την ιστορική νίκη επί του Κώστα Μπακογιάννη, ανατρέποντας διαφορά 27 μονάδων, όπως είχε διαμορφωθεί στον πρώτο γύρο. Στον β’ γύρο, ο Χάρης Δούκας εξελέγη με ποσοστό που άγγιξε το 56% (55,97%) έναντι 44,03% του απερχόμενου δημάρχου.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη, ο Χάρης Δούκας ευχαρίστησε τους πολίτες που «πίστεψαν στο όνειρο», και μεταξύ άλλων τον Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος είχε δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή του ενόψει του β’ γύρου.

Διαβάστε επίσης: Δήμος Αθηναίων: Πώς έγινε η απίστευτη ανατροπή των 27 μονάδων

Οι δηλώσεις του Χάρη Δούκα

«Σήμερα η Αθήνα νίκησε. Η πόλη αλλάζει σελίδα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις Αθηναίες και τους Αθηναίους για την τεράστια τιμή. Ξέρω πολύ καλά τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω. Ευχαριστώ όσους πίστεψαν στο όνειρο, τους φίλους τους συνεργάτες την οικογένειά μου και όλους τους πολίτες που κατάφεραν το ακατόρθωτο. Πίστεψαν σε μια Αθήνα, πράσινη, καθαρή και δημιουργική. Οφείλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Βολτ, τους ανθρώπους από την Οικολογία. Οφείλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Ζαχαριάδη και τους ανθρώπους της Ανοιχτής Πόλης, αλλά και όλους όσοι ήρθαν να ψηφίσουν στη δεύτερη εκλογική διαδικασία. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα είμαι δίπλα σε κάθε Αθηναία και Αθηναίο για να κάνουμε την Αθήνα όπως μας αξίζει. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινάει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter