Δραπετεύει και πάλι από το debate ο Μητσοτάκης με πρόταση μομφής κατά Πολάκη

Δραπετεύει και πάλι από το debate ο Μητσοτάκης με πρόταση μομφής κατά Πολάκη

Άλλοθι έψαχνε για να αποφύγει για πολλοστή φορά την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό ο Κυρ. Μητσοτάκης και απ’ ό,τι φαίνεται το βρήκε στο πρόσωπο του Π. Πολάκη.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του αν. υπουργού Υγείας μετά το Πάσχα, με αφορμή την ανάρτηση του τελευταίου για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στ. Κυμπουρόπουλο.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε αναρτήσει στο Twitter ότι δεν επιθυμεί μόρια, επιδόματα και χάρες. «Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει» κατέληγε το post, με τον Π. Πολάκη να επικρίνει μέσω Facebook τον κ. Κυμπουρόπουλο για υποκρισία.

«Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι :(οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ)

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτά που λες!!!» έγραψε στο Facebook ο αν. υπουργός Υγείας, αναρτώντας μέρος του ΦΕΚ διορισμού του κ. Κυμπουρόπουλου στις 5/12/2016.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2284675541775914&set=a.1386435318266612&type=3&theater

«Debate στη Βουλή»

Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης και την προαναγγελία της πρότασης μομφής κατά του Π. Πολάκη, ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε την τοποθέτησή του ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχει σε face-to-face τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Αλ. Τσίπρα. «Debate δεν θέλατε; Αυτό θα γίνει στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας ή θα αποπέμψει τον αν. υπουργό Υγείας ή θα τον… πάρει αγκαλιά. «Η εβδομάδα των παθών ξεκινά μετά το Πάσχα για τον κ. Τσίπρα» σχολίασε καυστικά, ενώ σε ερώτηση του documentonews.gr για το αν τελικά το ενδεχόμενο συμμετοχής σε debate απορρίπτεται οριστικά, ο Κυρ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι αυτό θα γίνει στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμα: Επισήμως η ΝΔ αρνείται και πάλι το debate Μητσοτάκη – Τσίπρα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter