«Drifter 3: Ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια» – Το τελευταίο μέρος της τριλογίας του Λευτέρη Μπούρου

«Drifter 3: Ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια» – Το τελευταίο μέρος της τριλογίας του Λευτέρη Μπούρου

Από τις πρώτες σελίδες, το νέο βιβλίο του Λευτέρη Μπούρου με τίτλο «Drifter 3: Ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια» κερδίζει τον αναγνώστη. Ωμός ρεαλισμός, κοφτές προτάσεις, γρήγορη πλοκή. Η ιστορία αρχίζει με την εκτέλεση ενός επιχειρηματία η οποία γίνεται πρώτη είδηση. Ωστόσο η υπόθεση δεν θα καταλήξει έτσι όπως οι δράστες υπολόγιζαν. 

«Τα απομεινάρια δυο κοστουμαρισμένων αντρών κείτονται στην άσφαλτο σ’ ένα παράλληλο δρομάκι της λεωφόρου Καραμανλή στη Βούλα, μπροστά από μια σειρά μονοκατοικιών. Για τους περίοικους που πετάχτηκαν από τα σπίτια τους τρομοκρατημένοι από τα σφοδρότητα της έκρηξης οι εικόνες μοιάζουν με εφιάλτη: μακελεμένα πόδια, καμένες σάρκες που αχνίζουν στη μέση του δρόμου, ένα κουτσουρεμένο χέρι οιυ στον καρπό του έχει ξεμείνει ένα ρολόι με χρυσό μπρασελέ, και δυο κάπως σφαιρικές μάζες πεταμένες μπροστά από την είσοδο μιας μονοκατοικίας, να ποτίζουν με αίμα το ρείθρο του πεζοδρομίου». 

Μια μέρα μετά ο Στράτος Μαύρος, ένας τύπος που δεν έχει κανέναν έλεγχο στη ζωή του (τον έχουμε ήδη συναντήσει στα πρώτα δύο βιβλία της σειράς), έχει μια συνάντηση που θα αποβεί μοιραία. 

Η τριλογία «Drifter» κλείνει με τον καλύτερο τρόπο και ο Λευτέρης Μπούρος φαίνεται ότι ήρθε στον κόσμο του pulp noir για να μείνει. 

Info

Το βιβλίο «Drifter 3: Ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter