Δύο στα δύο από την εκπληκτική Ξάνθη!

Με τον αέρα της μεγάλης της νίκης στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με 2-1, η Ξάνθη μπήκε με σκοπό να κάνει ένα ακόμα διπλό. Και το έκανε! Πάλι εκτός έδρας πάλι με σκορ 2-1, με θύμα της αυτή τη φορά τον Παναιτωλικό!

Το ματς είχε ρυθμό με τον Παναιτωλικό να πιέζει για το γκολ από πολύ νωρίς. Η Ξάνθη χτυπούσε στις αντεπιθέσεις και ήταν θέμα χρόνου να μπει κάποιο γκολ, όσο περνούσε η ώρα. Τελικά ο γηπεδούχος ήταν εκείνος που προηγήθηκε στο σκορ στο 70’ με πέναλτι του Μπαΐροβιτς και το οποίο κέρδισε ο Ντάλσιο από τον Ντίρεσταμ…

Όμως, πριν προλάβουν να χαρούν οι γηπεδούχοι, η Ξάνθη ισοφάρισε στο 72’ με ατομική προσπάθεια και σουτ του Τεσέιρα, που είχε μπει λίγα λεπτά πριν σαν αλλαγή στο παιχνίδι. Σα να μην έφθανε η ισοφάριση, η Ξάνθη ξανακτύπησε πέντε λεπτά αργότερα με τον Στάργκεον «παγώνοντας» τους Αγρινιώτες!

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής ο Τζοβάρας

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς (46’ Μαρσιάλ), Λιάβας, Λουσέρο, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (46’ Μιμίτο), Ντουάρτε, Ντίας, Μπαΐροβιτς.

Ξάνθη: Μπέντο, Μπαξεβανίδης (38’ Ντίρεσταμ), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα, Τερκί, Κοβάτσεβιτς, Μπαριέντος (57’ Φοσέ), Τζουρίτσκοβιτς, Στάργκεον, Ρενέλα (69’ Τεσέιρα).