Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Σοκάρουν τα ευρήματα από την νεκροψία στα τέσσερα θύματα – Τι λέει η ιατροδικαστής στο documentonews

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Σοκάρουν τα ευρήματα από την νεκροψία στα τέσσερα θύματα – Τι λέει η ιατροδικαστής στο documentonews

Την «εικόνα» της φρίκης από την πρόσφατη δολοφονία της οικογένειας των αλλοδαπών στην Ανδραβίδα Ηλείας περιέγραψε μιλώντας στο Documentonews.gr, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τζιόλα μετά το πέρας της ιατροδικαστικής εξέτασης στις σορούς των θυμάτων. Του τραγικού πατέρα, της συζύγου του και των δύο ανήλικων παιδιών.

Όπως εξήγησε η ιατροδικαστής, ο δολοφόνος σκότωσε μέσα στην κρεβατοκάμαρα πρώτα τον πατέρα πυροβολώντας τον δύο φορές στο κεφάλι από πλάγια θέση με πιστόλι και στην συνέχεια εκτέλεσε την μητέρα με έναν πυροβολισμό επίσης στο κεφάλι. Αμέσως μετά μετέβη εκεί όπου βρίσκονταν τα παιδάκια και με το χέρι του έφραξε την μύτη και το στόμα τους με αποτέλεσμα να πεθάνουν από ασφυξία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης δείχνοντας απίστευτη ψυχραιμία και κυνικότητα αφού έσυρε και τοποθέτησε σε τρέιλερ τα σώματα του πατέρα και της μητέρας, γύρισε πίσω και σφουγγάρισε το πάτωμα από τα αίματα χρησιμοποιώντας το λάστιχο που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού.

Όμως η ξαφνική εμφάνιση του 12χρονου αγοριού της οικογένειας του χάλασε τα σχέδια. Μάλιστα εικάζεται ότι και το παιδάκι αυτό θα είχε παρόμοιο τέλος αν δεν συνοδευόταν από έναν ακόμη συνομήλικο φίλο του.

Ως βασικός ύποπτος της αποτρόπαιης δολοφονίας – σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές – θεωρείται ο 60χρονος ιδιοκτήτης της οικίας που διέμενε η οικογένεια των αλλοδαπών . Όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά την αποκάλυψη του περιστατικού , έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο και εξαφανίστηκε. Μέχρι αυτή την στιγμή ούτε οι αστυνομικοί αλλά ούτε και οι συγγενείς του έχουν καταφέρει να βρουν κάποιο ίχνος του ενώ εικάζεται ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμη και να έχει εγκαταλείψει την χώρα. 

Διαβάστε επίσης

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ποιον «βλέπουν» πίσω από την τετραπλή δολοφονία οι Αρχές

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter