Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ποιον «βλέπουν» πίσω από την τετραπλή δολοφονία οι Αρχές

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ποιον «βλέπουν» πίσω από την τετραπλή δολοφονία οι Αρχές

Συνεχίζουν τις έρευνες οι αρχές για να εντοπίσουν του δράστη της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα. Οι Αρχές συνεχώς συλλέγουν στοιχεία για την υπόθεση και φαίνεται πως ένας από τους υπόπτους είναι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, που έμενε το ζευγάρι με τα ανήλικα παιδιά του.

Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται, χωρίς να έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος του και όσο περνούν οι ώρες αυξάνεται η πιθανότητα να έχει βάλει τέλος στη ζωή του. Να σημειωθεί ότι γείτονές του κάνουν λόγο για ένα άτομο ιδιαίτερα δύστροπο, αρκετά αντικοινωνικό, με τη συμπεριφορά του να δείχνει ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Μεταξύ του ανθρώπου που αναζητείται και του δολοφονημένου ζευγαριού φέρεται να υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Φέρεται να του χρωστούσαν κάποια ενοίκια. Μάλιστα, το σπίτι, όπου έμενε η οικογένεια δεν είχε ηλεκτροδότηση και φέρεται ο ιδιοκτήτης του ακινήτου να τους είχε κόψει το ρεύμα, προκειμένου να τους αναγκάσει να το εγκαταλείψουν νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι σοροί του 32χρονου άντρα και της 37χρονης γυναίκας, με καταγωγή και οι δύο από την Αλβανία, βρέθηκαν τοποθετημένες πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του οικήματος. Το ηλικίας τριών ετών παιδί τους βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο πάτωμα της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Όσον αφορά το δύο ετών παιδάκι τους βρήκε ο 11χρονος αδελφός του από τον πρώτο γάμο της γυναίκας. Ο 11χρονος έχει υποστεί σοκ και φέρεται να μην είναι σε θέση ακόμα να καταθέσει.

Οι Αρχές αναμένουν το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής καθώς και τα αποτελέσματα από τη βαλλιστική εξέταση όπλων που εντοπίστηκαν στο σπίτι του άντρα που βρίσκεται στο στόχαστρο των αστυνομικών.

Διαβάστε επίσης

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ανατροπή και καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter