Νίκος Παπανδρέου για ευρωεκλογές: Εάν βγει τρίτο το ΠΑΣΟΚ, έχουμε θέμα

Νίκος Παπανδρέου για ευρωεκλογές: Εάν βγει τρίτο το ΠΑΣΟΚ, έχουμε θέμα

Σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ βγει τρίτο κόμμα «θα υπάρχει θέμα» στη Χαριλάου Τρικούπη. Αυτή την επισήμανση έκανε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου την εκλογή του στο ευρωκοινοβούλιο. Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο Status Fm, μια τέτοια αρνητική εξέλιξη στην ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου, θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε συλλογικό επίπεδο στη διερεύνηση των αιτίων.

Ο Νίκος Παπανδρέου προέταξε τη δυνατότητα που έχει το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερη δύναμη στην ευρωκάλπη, τονίζοντας ότι «αν βγούμε δεύτεροι μπορούμε να οδηγήσουμε τα πράγματα σε μια πραγματική κεντροαριστερά».

Πάντως, δεν δίστασε να επισημάνει ότι «αν βγούμε τρίτοι, έχουμε θέμα» διευκρινίζοντας όμως: «Όχι θέμα ηγεσίας. Θα πρέπει να γίνει ένας διάλογος μέσα στο ΠΑΣΟΚ τι πήγε λάθος, αφού έχουμε βάλει τον στόχο του δεύτερου κόμματος».

Παράλληλα, o Νίκος Παπανδρέου ανέδειξε ως κρίσιμη παράμετρο υπέρ της ψήφου στο ΠΑΣΟΚ ότι το κόμμα του έχει σοβαρές προτάσεις, κάτι, που, όπως τόνισε, δεν ισχύει «για την άλλη πλευρά».

Διαβάστε επίσης:

Politico: «Χιονοστιβάδα» η σκανδαλώδης ιδιωτικοποίηση νοσοκομείων στην Μάλτα – Αγγίζει τον διοικητή της κεντρικής τράπεζας


Eurovision 2024: Η EBU υποχρέωσε την Ιρλανδή Bambie Thug να αλλάξει το μακιγιάζ της λόγω Παλαιστίνης (Photos-Video)





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter