Έγκλημα στο Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον θάνατο του 50χρονου

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον θάνατο του 50χρονου

Προφυλακιστέα μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε η 47χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο δια απαγχονισμού του 50χρονου ασφαλιστή σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μετά την απολογία της 47χρονης σε ανακριτή και εισαγγελέα, η οποία ξεκίνησε από τις 12:00 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η κατηγορούμενη κρίθηκε προφυλακιστέα για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού του 50χρονου ασφαλιστή, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά έκαναν λόγο για θάνατο λόγω απαγχονισμού, αποκλείοντας το σενάριο του στραγγαλισμού του από την 47χρονη που ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Μάλιστα, κατατείνουν στο συμπέρασμα πως ο θάνατος προήλθε από την απομάκρυνση της καρέκλας από τα πόδια του, γεγονός που οδήγησε στον απαγχονισμό του από μονόζυγο στο οποίο είχε περάσει τη θηλιά του που είχε φτιάξει με τη ζώνη του.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Απολογείται στην Ευελπίδων η 47χρονη για τον θάνατο του ασφαλιστή

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του 50χρονου – Το σενάριο που απέκλεισαν οι αρχές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter