Έγκλημα στο Μοσχάτο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του 50χρονου – Το σενάριο που απέκλεισαν οι αρχές

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του 50χρονου – Το σενάριο που απέκλεισαν οι αρχές

Στη δημοσιότητα βγήκαν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού του 50χρονου ασφαλιστή, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά αναφέρονται σε θάνατο λόγω απαγχονισμού, αποκλείοντας το σενάριο του στραγγαλισμού του από την 47χρονη που ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Μάλιστα, κατατείνουν στο συμπέρασμα πως ο θάνατος προήλθε από την απομάκρυνση της καρέκλας από τα πόδια του, γεγονός που οδήγησε στον απαγχονισμό του από μονόζυγο στο οποίο είχε περάσει τη θηλιά του που είχε φτιάξει με τη ζώνη του.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα αποκλείει την εκδοχή που ήθελε τη 47χρονη να έχει δολοφονήσει πρώτα τον 50χρονο ασφαλιστή, τοποθετώντας τον στη συνέχεια σε θέση ώστε να φαίνεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Παράλληλα, η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον στραγγαλίσει κατά τη διάρκεια του καυγά που είχανε λίγα λεπτά πριν το μοιραίο γεγονός.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε επίσης ότι ο 50χρονος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού πριν από μερικές ημέρες, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter