Έγκλημα Τέμπη: Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Έγκλημα Τέμπη: Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Κατατέθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσον αφορά την εξεταστική για το έγκλημα στα Τέμπη.

Στον Άρειο Πάγο μετέβησαν οι βουλευτές του κόμματος και μέλη της Επιτροπής: Βασίλης Κόκκαλης, εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διονύσης Καλαματιανός, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Παιδείας και Γιάννης Σαρακιώτης, συντονιστής ΕΠΕΚΕ.

«Καταθέσαμε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διαβιβαστεί στον εφέτη ανακριτή, να συμπεριληφθεί στην δικογραφία και να αξιολογηθεί. Έχουμε εντοπίσει ποινικές ευθύνες στον κύριο Καραμανλή, ζητούμε την άρση της βουλευτικής ασυλίας με ερμηνευτική δήλωση από όλη τη Βουλή προκειμένου να πάνε στην δικαιοσύνη τον υπαίτιο. Έχουμε εντοπίσει ποινικές ευθύνες στον κύριο Καραμανλή και στον κύριο Τριαντόπουλο, ζητούμε την ποινική διερεύνηση και για όλους» δήλωσε ο Βασίλης Κόκκαλης.

«Θεωρήσαμε ως απολύτως επιβεβλημένο να καταθέσουμε το πόρισμα, θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά μείζονος σημασίας, έχει κοινωνικές διαστάσεις που δεν μπορούμε να τις προσδιορίσουμε γιατί έχει να κάνει με τον θάνατο 57 ανθρώπων. Οι λύσεις που προτείνουμε μπορούν να λύσουν χέρια ώστε να πάμε απευθείας στην δικαιοσύνη. Όποιος αρνείται τις πολιτικές και νομικές κινήσεις αυτές θεωρώ ότι υποκρύπτει ενοχές πολιτικών προσώπων» ανέφερε ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

«Βρεθήκαμε σήμερα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να καταθέσουμε το πόρισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να συμβάλουμε κι εμείς στην προσπάθεια που καταβάλλει η ελληνική δικαιοσύνη. Η ελληνική κοινωνία και οι συγγενείς των θυμάτων έχουν στραμμένα τα βλέμματα σε εμάς και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση αλλά και στην ελληνική δικαιοσύνη και οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να σταθούμε άξιοι των περιστάσεων» δήλωσε ο Γιάννης Σαρακιώτης.

«Το έγκλημα των Τεμπών συγκλόνισε και τους συγγενείς, συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινωνία. Η αξιωματική αντιπολίτευση είμαστε εδώ για να δηλώσουμε ότι ο αγώνας, η προσπάθεια για να αποδοθεί δικαιοσύνη για να αναζητηθούν ευθύνες και να βρεθούν οι ένοχοι όσο ψηλά κι αν βρίσκονται συνεχίζεται και πιστεύουμε ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει» σημείωσε ο Διονύσης Καλαματιανός.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος στα σενάρια – Δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Κασσελάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οργίζομαι με τα περί μπαζώματος στα Τέμπη – Κάνουμε έρευνα για Ασημακοπούλου» (Videos)

Έγκλημα Τέμπη: Κατέστρεψαν όλα τα στοιχεία, αγνόησαν το ξυλόλιο

Ακρόπολη: Στάχτη στα μάτια τα μέτρα για τα πλαστά εισιτήρια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter