Έγκλημα Τέμπη: Πραγματογνώμονες στο χώρο με το αποσπασμένο χώμα – «Έπρεπε να έχουμε έρθει νωρίτερα εδώ» (Video)

Έγκλημα Τέμπη: Πραγματογνώμονες στο χώρο με το αποσπασμένο χώμα – «Έπρεπε να έχουμε έρθει νωρίτερα εδώ» (Video)
larissanet.gr

Στην διενέργεια της δειγματοληψίας από τα χώματα, τα οποία απομακρύνθηκαν από τον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών και εναποτέθηκαν σε ιδιωτικό χώρο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Λακαφώσης ειδικός πραγματογνώμονας και μέλος της Επιτροπής Διερεύνησης Ανεξάρτητων Πραγματογνωμόνων Οικογενειών (ΕΔΑΠΟ). Πληροφορίες και βίντεο σχετικά με τον τόπο αυτό είχε δημοσιεύσει το Documento.

Διαβάστε σχετικά: Ιδού τα 20 φορτηγά χώμα από τον τόπο του εγκλήματος – Αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες

Ο κ. Λακαφώσης υπογράμμισε πως «θα έπρεπε να έχουμε βρεθεί νωρίτερα εδώ», ενώ πρόσθεσε πως σήμερα έγινε η καλύτερη δυνατή δουλειά ώστε να εξαχθούν τα συμπεράσματα.

Εξηγώντας τη διαδικασία ο πραγματογνώμονας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του larissanet.gr, τόνισε ότι τη δειγματοληψία πραγματοποίησε η Χημική Υπηρεσία Λάρισας, ενώ οι αναλύσεις θα γίνουν από το Γενικό Χημείο του Κράτους, γεγονός που καταδεικνύει πως τα αποτελέσματα θα έχουν επίσημη πιστοποίηση.

Σε άλλο σημείο ο κ. Λακαφώσης επισήμανε πως «με έναν χρόνο καθυστέρηση είναι λιγότερα αυτά, τα οποία θα μπορούσαμε να βρούμε», τονίζοντας πως είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί η τρέχουσα διαδικασία.

Ο πραγματογνώμονας αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση των χωμάτων από το σημείο της τραγωδίας επισημαίνοντας πως δεν είναι γνωστό ποιος έδωσε την οδηγία για αυτήν την ενέργεια.

Κλείνοντας έδωσε τεχνικές λεπτομέρειες για τη δειγματοληψία.

Οι δηλώσεις Λακαφώση

Διαβάστε επίσης:

ΟΣΕ: Μετά το έγκλημα στα Τέμπη αναβάθμισαν σταθμάρχη που εμπλέκεται σε υπόθεση συγκάλυψης δυστυχήματος

Θεσσαλονίκη: Έπιασε φωτιά δίπλα σε τρένο λόγω ακαθάριστης γραμμής – Ένα χρόνο μετά τα Τέμπη τίποτα δεν έχει αλλάξει (Photos – Video)

Έγκλημα Τέμπη: Επιμένουν στο ανθρώπινο λάθος ΟΣΕ και Hellenic Train – Ξεκίνησε η πρώτη αστική δίκη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter