Έγκλημα Τέμπη – Προκλητικός Μαρκόπουλος: Επαναφορά της θεωρίας του ανθρώπινου λάθους (Video)

Έγκλημα Τέμπη – Προκλητικός Μαρκόπουλος: Επαναφορά της θεωρίας του ανθρώπινου λάθους (Video)

Προκλητικές διατυπώσεις επέλεξε και σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, για την τραγωδία των Τεμπών, καθώς για άλλη μία φορά επανέφερε την θεωρία περί ανθρώπινου λάθους.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών, ανέφερε ότι  «είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών, μούδιασε. Είτε λόγω της συστολής, είτε λόγω του μεγέθους της τραγωδίας. Επικοινωνιακά πολλά πράγματα δεν έχουν ειπωθεί με τον τρόπο, που θα έπρεπε να ειπωθούν. Υπήρξε ένα μούδιασμα επικοινωνιακό».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν «αξιοποιήσαμε μία σειρά από ευρήματα της επιτροπής. Για παράδειγμα είναι μικρό πράγμα, ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος σε θέση ευθύνης, ο οποίος ήταν άρρωστος. Είναι μικρό πράγμα, ότι ο κανονισμός κυκλοφορίας παραβιάστηκε 7 φορές».

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Τέλος, ο Μαρκόπουλος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εργελειοποιεί αυτή την τραγική υπόθεση. Όλα αυτά τη στιγμή που δεν ανέφερε τίποτα για την έλλειψη μέτρων ασφαλείας και της εγκληματικές πολιτικές ευθύνες, αλλά και το μοντάρισμα στις συνομιλίες του σταθμάρχη με τους μηχανοδηγούς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter