Έγκλημα Τέμπη: Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μήνυση γονέα θύματος κατά Τριαντόπουλου

Έγκλημα Τέμπη: Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μήνυση γονέα θύματος κατά Τριαντόπουλου

Τη μήνυση γονέα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η εισαγγελέας εφετών Λάρισας, προκειμένου να αποσταλεί στην Βουλή για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες της Επιτροπής Διαχείρισης των τεσσάρων υπουργών που συγκροτήθηκε τον Μάρτιο του 2023.

Δείτε επίσης: Νέα έκθεση για τα Τέμπη: Η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε εύφλεκτη ουσία που προκάλεσε την έκρηξη – Οι Αρχές εξαφάνισαν στοιχεία

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Παύλος Ασλανίδης προσέφυγε κατά της απορριπτικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας για τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο ίδιος κατά της Συντονιστικής Ομάδας, στην οποία συμμετείχαν και πολιτικά πρόσωπα. «Σημαίνει για εμάς το αυτονόητο, είναι μια δικαίωση μεγάλη σε όλο αυτόν τον αγώνα που κάνουμε, να τιμήσουμε τα παιδιά μας» δήλωσε σχετικά.

Η εισαγγελέας ζήτησε να διαβιβαστεί η έγκληση κατά των Τριαντόπουλου, Πλεύρη, Ράπτη και Παπαδόπουλου, αμελητί στην Βουλή ως μόνη αρμόδια για να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες.

«Κατά το σκέλος της διάταξης που αφορά στα πολιτικά πρόσωπα αυτή θα πρέπει να ακυρωθεί καθώς η έγκληση πρέπει να υποβληθεί στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για δικές του ενέργειες» αναφέρει ο Εισαγγελέας.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό – Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Οι Financial Times γκρεμίζουν το αφήγημα Μητσοτάκη: Η φτωχοποίηση της χώρας και η σύγκριση με τη Βουλγαρία

Ζωή με δανεικά και φτώχεια για 7 στους 10 μισθωτούς

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ετσι μας φόρτωσαν τη ζημιά €42,5 δισ. από τις τράπεζες

Στα ύψη οι τιμές του ρεύματος με την ένταση στη Μ. Ανατολή – Αύξηση 117% στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας

S&P: Αναβάθμισε τις προοπτικές του ελληνικού αξιόχρεου από σταθερές σε θετικές

Νέα αύξηση του πληθωρισμού στην Ελλάδα τον Μάρτιο – Πτώση στην Ε.Ε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter