Εικόνες σοκ στη Μέση Ανατολή: Θηριωδίες χωρίς τέλος για 5η ημέρα – Παγκόσμια ανησυχία για κλιμάκωση του πολέμου (Video)

Εικόνες σοκ στη Μέση Ανατολή: Θηριωδίες χωρίς τέλος για 5η ημέρα – Παγκόσμια ανησυχία για κλιμάκωση του πολέμου (Video)

Τελειωμό δεν έχει η φρίκη στη Μέση Ανατολή. Γονείς με τα παιδιά στα χέρια τρέχουν να σωθούν και πίσω τους ελλοχεύει ο θάνατος. Ο συνολικός ανθρώπινος απολογισμός του νέου πολέμου στη Γάζα έχει ξεπεράσει τους 3.700 νεκρούς και οι τραυματίες εκτιμάται ότι ξεπερνούν τους 10.000, ενώ οι εικόνες που έρχονται στο φως προκαλούν ανατριχίλα. Η απόλυτη φρίκη του πολέμου. Συγγενείς αγνοούμενων ψάχνουν τα βίντεο στα Social Media με την ελπίδα να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα ζωντανά.

Δείτε επίσης: Μέση Ανατολή: Συγκλονιστικό βίντεο – Άμαχοι εν μέσω διασταυρούμενων πυρών (Video)

Από το πρωί το Ισραήλ έχει κάνει γνωστό ότι ετοιμάζεται να βάλει τέλος σε κάθε δυνατότητα της Χαμάς να διεξάγει στρατιωτικές ενέργειες από τη Λωρίδα της Γάζας. Εντός της Γάζας, σύμφωνα με τον ΟΗΕ πάνω από 260.000 Παλαιστίνιοι έχουν μετατραπεί σε πρόσφυγες μέσα στην πόλη, αναζητώντας καταφύγιο από τους βομβαρδισμούς σε ασφαλή σημεία.

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές ότι ο μοναδικός σταθμός παραγωγής ενέργειας στη Γάζα έχει σταματήσει να λειτουργεί. Νωρίτερα, οι αρχές δήλωσαν ότι το εργοστάσιο είχε 10 με 12 ώρες απομένουν καυσίμου.

Διαβάστε σχετικά: Έτσι φορτίζουν τα κινητά τους οι κάτοικοι στη Γάζα (Video)

Παλαιστίνιοι απομακρύνουν έναν άνδρα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ισραηλινού αεροπορικού βομβαρδισμού στην Τζαμπαλίγια, κοντά στην πόλη της Γάζας.

 

Με ρουκέτες στην Ασκελόν απάντησε η Χαμάς – Εν μέσω πυρών το συνεργείο της ΕΡΤ

Ενδεικτικές της κατάστασης που βιώνουν πολίτες αλλά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ στη Μέση Ανατολή είναι οι συγκλονιστικές εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης: Ισραήλ: Εν μέσω πυρών το συνεργείο της ΕΡΤ – Στιγμές απόλυτου πανικού (Video)

Συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης, στην πόλη Ασκελόν του Ισραήλ, βρέθηκε εν μέσω πυρών.

 Στο κιμπούτς υπάρχουν αναφορές για αποκεφαλισμούς, ακόμα και… βρεφών, για δεκάδες βιασμούς και άλλες ειδεχθείς πράξεις.Δείτε επίσης: Φρίκη στο Κφαρ Αζά: Κατηγορούν τη Χαμάς ότι αποκεφάλισε και έκαψε βρέφη – Σκληρές εικόνες και βίντεο

Την ίδια ώρα, τα βίντεο είναι πάρα πολύ σκληρά. Σε ένα από αυτά διακρίνεται η σορός ενός άνδρα στον δρόμο. Τότε, μίνι βαν με Ισραηλινούς ξεκινά να πατά τον νεκρό άνδρα. Την ίδια στιγμή, ένας άλλος καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο αυτή την πράξη. Αν παρόλα αυτά θέλετε να δείτε τις πολύ σκληρές εικόνες του  βίντεο πατήστε εδώ (προσοχή πάρα πολύ σκληρές εικόνες).

Παράλληλα, σε άλλα βίντεο φαίνεται νεκρά παιδιά να απομακρύνονται μετά από βομβαρδισμό της γειτονιάς Hay El Karama. Οι εικόνες ασύλληπτης σκληρότητας εικόνες αποτυπώνονται εδώ (προσοχή πάρα πολύ σκληρές εικόνες).

Άμαχοι εν μέσω διασταυρούμενων πυρών

Σε βίντεο που έχει τραβήξει άμαχος πολίτης μέσα από αυτοκίνητο, φαίνεται ξαφνικά να σταματάει η κυκλοφορία, όταν ο τακτικός στρατός διασχίζει κάθετα κεντρικό δρόμο κοντά στη Γάζα, ενώ ακούγονται συνεχώς πυρά από πυροβόλα όπλα.

Οι άνθρωποι προκειμένου με κάποιο τρόπο να προφυλαχθούν σκύβουν στο ταμπλό του αυτοκινήτου την ώρα που οπλισμένος άνδρας του στρατού ακουμπά στο καπό και πυροβολεί.

Οι εικόνες είναι ενδεικτικές του τρόμου που ζουν οι κάτοικοι τις τελευταίες ημέρες:

 

Δείτε επίσης: Μέση Ανατολή: Η 25χρονη που πάλεψε σε ένα κιμπούτζ με ένοπλους της Χαμάς (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter