Εισαγγελική έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων εις βάρος του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Εισαγγελική έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων εις βάρος του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά τη δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννακού σχετικά με την 40χρονη νοσηλεύτρια η οποία αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού παρέλυσαν τα κάτω άκρα της.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής αναμένεται να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί από τον Μ. Γιαννακό το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων καθώς έκανε τις δηλώσεις περί παράλυσης εξαιτίας του εμβολίου πριν αποφανθούν οι γιατροί. 

Συγκεκριμένα είπε πως η 40χρονη «Ήταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter