Εισηγήσεις στον Κασσελάκη να πάρει άμεσα αποφάσεις για τον Τεμπονέρα

Εισηγήσεις στον Κασσελάκη να πάρει άμεσα αποφάσεις για τον Τεμπονέρα

Η αποψινή εκδήλωση (στις 18.00 στο Θέατρο ΑΛΦΑ) με τη συμμετοχή του Διονύση Τεμπονέρα, του Μανώλη Χριστοδουλάκη και της Έφης Αχτσιόγλου κεντρίζει το ενδιαφέρον της πολιτικής ειδησεογραφίας.

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Αριστεράς θα επιχειρήσουν να μιλήσουν για το μέλλον του προοδευτικού χώρου. «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης.

Στον ΣΥΡΙΖΑ αφενός επιθυμούν να υποβαθμίσουν το γεγονός, κάνοντας λόγο απλά για μία εκδήλωση, όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχει έντονος εκνευρισμός για τον Διονύση Τεμπονέρα.

«Πώς μπορείς να μιλάς για το μέλλον της Κεντροαριστεράς με μία βουλευτή που έκλεψε την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες εβδομάδες και με το ΠΑΣΟΚ που επανειλημμένα είχε αρνηθεί τις προτάσεις Τσίπρα για προοδευτική κυβέρνηση προεκλογικά;» αναρωτιούνται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός ότι αυτή η εκδήλωση γίνεται λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να δίνει μάχη με το ΠΑΣΟΚ, εντείνει τον εκνευρισμό.

Πηγές από την Κουμουνδούρου αποκαλύπτουν στο documentonews.gr πως υπάρχουν εισηγήσεις στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει άμεσα μέτρα για τον Διονύση Τεμπονέρα μετά την εκδήλωση, «διαφορετικά θα δοθεί το μήνυμα πως ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να ακολουθεί προσωπικές στρατηγικές».

Αυτό που θεωρητικά μπορεί να κάνει άμεσα ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι να παραπέμψει το στέλεχος της Πολιτικής Γραμματείας στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Πάντως, υπάρχει και η άποψη πως αν συμβεί αυτό, τότε ο Διονύσης Τεμπονέρας θα «γίνει ήρωας» στα μάτια κάποιων.

Υπενθυμίζεται πως πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι ο Αντώνης Κοτσακάς, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Διονύση Τεμπονέρα…

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Αρβανίτης σε Βέμπερ: Εκτός πραγματικότητας η τοποθέτηση για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα

Βασίλης Κόκκαλης για κατάθεση Καραμανλή στην Εξεταστική: «Ψεύτης, προκλητικός και αμετανόητος» (Video)

Η εκδήλωση Αχτσιόγλου – Τεμπονέρα τροφοδοτεί το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter