Η εκδήλωση Αχτσιόγλου – Τεμπονέρα τροφοδοτεί το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο

Η εκδήλωση Αχτσιόγλου – Τεμπονέρα τροφοδοτεί το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο

Εντάξει η Αχτσιόγλου. Άλλο που δεν ήθελε από το να συμβάλει σε ένα νέο κτύπημα κατά του Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Κουτί της ήρθε η εκδήλωση με Τεμπονέρα και Χριστοδουλάκη.

Ο Τεμπονέρας όμως; Δεν ήξερε ότι η εν λόγω εκδήλωση θα είναι μία ωραία «πάσα» στο ΑΝΤΙ-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο; Δεν ήξερε ότι τα κανάλια και τα μέσα ενημέρωσης εν γένει, περιμένουν παρόμοια συμβάντα για να θάψουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ; Ότι θα κάνουν τα πάντα για να αλλάξουν την ατζέντα για να προστατεύσουν τον Μητσοτάκη, όπως έκαναν άλλωστε και με το προχθεσινό ψήφισμα-καταπέλτη του Ευρωκοινοβουλίου; Δεν ήξερε ότι θα συμβεί αυτό που συμβαίνει εδώ και πέντε ημέρες σε όλα τα κανάλια; Να ρωτούν τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ όχι για τις θέσεις του κόμματος αλλά για την εκδήλωση με την Αχτσιόγλου; Δεν ξέρει ότι παρόμοιες πάσες περιμένουν τα παπαγαλάκια του Μητσοτάκη;

Όχι. Ο Τεμπονέρας τα ήξερε αυτά. Αλλά δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει ένα νέο πλήγμα κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Άλλο τον ενδιαφέρει: Να προωθήσει την προσωπική του στρατηγική. Να καταγραφεί ως αντιπολιτευτικός πόλος στον Στέφανο Κασσελάκη. Μία στρατηγική που έχει στόχο την προεδρία του κόμματος μετά ένα στραβοπάτημα στις ευρωεκλογές. Δεκτή η όποια φιλοδοξία του κάθε στελέχους. Αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Να πλήττουμε το κόμμα για να προωθήσουμε την δική μας στρατηγική.

Μα καλά θα πουν μερικοί. Δεν έχει δικαίωμα να εκφράσει την διαφορετική του πρόταση; Φυσικά και έχει όπως έκανε και κατέθεσε την εναλλακτική του άποψη για δημιουργία Δημοκρατικού Μετώπου με ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ. Πολύ καλά έκανε. Είναι μία πρόταση που, όπως και άλλες, θα εξεταστεί στο επερχόμενο Συνέδριο.

Αλλά η εκδήλωση είναι εντελώς άλλο ζήτημα. Αναρωτιέμαι. Όργανα του κόμματος δεν υπάρχουν για τον Τεμπονέρα; Πολιτική Γραμματεία δεν υπάρχει να ενημερωθεί για την εν λόγω εκδήλωση;

Σε κάθε περίπτωση η πρακτική του συντρόφου πλήττει την ενιαία έκφραση του κόμματος προς την κοινωνία. Μία ενιαία έκφραση που είναι καθοριστικός παράγοντας για την αύξηση της επιρροής του κόμματος στις ερχόμενες ευρωεκλογές.

Ενιαίος λόγος. Ο μοναδικός παράγοντας με τον οποίο θα ξεφύγουμε από την κρίση αξιοπιστίας που εμφανίσαμε στις τελευταίες εκλογές. Γιατί από την κρίση αξιοπιστίας με τις διαφορετικές φωνές και υπονομεύσεις του Αλέξη Τσίπρα, ηττηθήκαμε και όχι από το πρόγραμμά μας.

Υ.Γ. Ειλικρινά: Ελπίζω με την κριτική μου αυτή να αδικώ τον σύντροφο Διονύση και οι εξελίξεις να με διαψεύσουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter