Εκνευρισμός Γεραπετρίτη – Ζήτησε από δημοσιογράφο να… ανακαλέσει ερώτηση (Video)

Εκνευρισμός Γεραπετρίτη – Ζήτησε από δημοσιογράφο να… ανακαλέσει ερώτηση (Video)

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό και την ενόχλησή του ο Γιώργος Γεραπετρίτης όταν του έγινε ερώτηση η οποία… δεν του άρεσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου του υπουργείου Μεταφορών.

Διαβάστε περισσότερα: «Εκκαθάριση» των κυβερνητικών ευθυνών σε υπερασπιστική γραμμή Μητσοτάκη από Γεραπετρίτη

Ο υπουργός ενοχλήθηκε ιδιαίτερα όταν δημοσιογράφος της ΕφΣυν θέλησε να πάρει απαντήσεις για το γεγονός πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έπειτα από τέσσερα χρόνια στην εξουσία δρομολόγησε αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις προσλήψεις 217 ατόμων στον ΟΣΕ, δεδομένο ότι στην ίδια χρονική περίοδο είχαν γίνει χιλιάδες προσλήψεις αστυνομικών.

«Παραδεχθήκατε ότι μετά από τέσσερα χρόνια που πέρασε αυτή η κυβέρνηση το μόνο που κατάφερε είναι να δρομολογήσει όχι να κάνει 217 προσλήψεις. Την ίδια στιγμή σε άλλους τομείς γίνονταν προσληψεις, π.χ στους αστυνομικούς. Επειδή αναφερθήκατε σε μία αυστηροποίηση του πλαισίου φύλαξης. Θα υπάρξουν και νέες προσλήψεις αστυνομικών στο πλαίσιο αυτό;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Είναι πολύ εύκολο να έρχεστε και να καταδικάζετε ανθρώπους», είπε εκνευρισμένος ο Γιώργος Γεραπετρίτης, καλώντας στη συνέχεια τον δημοσιογράφο να ανακαλέσει, προτού χρησιμοποιήσει για ακόμη μια φορά το αφήγημα επίρριψης των ευθυνών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter