Εκπαίδευση Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Jeep

Εκπαίδευση Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Jeep

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκπαίδευσης προκειμένου το νέο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Jeep στην Ελλάδα να γνωρίσει σε βάθος τις δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας, διοργάνωσε η Jeep.

Πέραν του θεωρητικού επιπέδου, η εκπαίδευση περιελάμβανε και οδήγηση με στόχο την επίδειξη των δυνατοτήτων των μοντέλων στις ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές του Attart Off Road Park.

Ο κ. Στέφανος Αττάρτ, επικεφαλής των εγκαταστάσεων, εξήγησε μαζί με το τιμ του πώς μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα κάθε μοντέλο της Jeep σε εκτός δρόμου διαδρομές, αλλά και πώς μπορεί η οδήγηση να είναι ασφαλής σε τέτοιες συνθήκες.

Ο ίδιος δήλωσε. «Είναι γνωστό ότι η Jeep αποτελεί πρωτοπόρο και ηγέτη στα οχήματα 4×4, με τα μοντέλα της να προσφέρουν κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, όμως, στα πλαίσια της εκπαίδευσης είχαμε την ευκαιρία και εμείς να ανακαλύψουμε ότι τα σύγχρονα, δικίνητα ή τετρακίνητα μοντέλα της μάρκας, όχι μόνο διατηρούν ατόφια αυτή την παράδοση, αλλά παράλληλα την έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο, προσφέροντας την ίδια στιγμή κορυφαία επίπεδα άνεσης και ευκολία χειρισμών ακόμα και σε πολύ απαιτητικές διαδρομές», ήταν τα λόγια του και συνέχισε.

«Ο έξυπνος τρόπος λειτουργίας όλων των επιμέρους συστημάτων επιτρέπει στα μοντέλα της Jeep, με την κατάλληλη καθοδήγηση, να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά και ασφαλή σε κάθε επιφάνεια, ενώ εντυπωσιακό είναι ότι ο σχεδιασμός τους τα προστατεύει ακόμα και από λάθη που πιθανά μπορεί να κάνει ο οδηγός».

Πηγή: Jeep

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter