Εκπρόσωπος των αστυνομικών «καλύπτει» τον… πιστολέρο της ΑΣΟΕΕ: «Έπραξε νόμιμα» (Video)

Εκπρόσωπος των αστυνομικών «καλύπτει» τον… πιστολέρο της ΑΣΟΕΕ: «Έπραξε νόμιμα» (Video)

Μπορεί ένας αστυνομικός να τράβηξε όπλο, κραδαίνοντας το μέσα στην ΑΣΟΕΕ με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, όμως, όλα είναι… νόμιμα, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα ειδικών φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο.

Μιλώντας στο Open, ο κ. Μαυροειδάκος, αντί να καταδικάσει την ενέργεια του, που θα μπορούσε να έχει ολέθρια αποτελέσματα, έσπευσε να… καλύψει τον συνάδερφό του λέγοντας πως «Έχει πράξει νόμιμα» προκειμένου να γλιτώσει από τον ξυλοδαρμό.

Δείτε επίσης: Σοβαρότατη καταγγελία: Αστυνομικός απείλησε με όπλο φοιτητές μέσα στην ΑΣΟΕΕ (Video)

«Τον προσέγγισαν, τον ρίξανε από τη μηχανή του, του πήραν το κράνος, τον τράβηξαν μέσα. Άρχισαν να τον κυνηγούν επί 20 λεπτά μέσα στο πανεπιστήμιο. Έχει χτυπηθεί πολλές φορές. Δεν δείχνουν ότι τον χτυπούν με στυλιάρια, με σιδερολοστούς επί ώρα. Ο συνάδερφος έκανε αυτό που του επιτρέπει ο νόμος. Πρόταξε το υπηρεσιακό του όπλο», υποστήριξε.

«Υπάρχουν εκατοντάδες αστυνομικοί που φοιτούν σε πανεπιστήμια. Απαγορεύεται αστυνομικός να προσεγγίζει κάποιο πανεπιστήμιο; Τρελαινόμαστε εμείς μεταξύ μας όταν βλέπουμε ανακοινώσεις να υιοθετούν τους κουκουλοφόρους. Δε νομίζω ότι είναι φοιτητές όλοι αυτοί εκεί μέσα με τα καδρόνια που λυμαίνονται τον χώρο», κατέληξε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter