Έκρηξη μητσοτακικής αλαζονείας από τον Άρη Πορτοσάλτε (Video)

Έκρηξη μητσοτακικής αλαζονείας από τον Άρη Πορτοσάλτε (Video)

Δεν γίνεται, επίτηδες πρέπει να το κάνουν εκεί στο ΣΚΑΪ κάθε μέρα να ανεβάζουν μια θεατρική επιθεώρηση…

Μπορεί να φαντάζουν όλα αυτά υποστηρικτικά στην παραπαίουσα κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά τελικά φαντάζουν τόσο εξωπραγματικά και ανόητα που ο κόσμος κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια, αφού είναι πλέον ανώφελο να κλαίει για την κατάντια των φιλοκυβερνητικών μέσων.

Σήμερα ο δημοσιογράφος του σταθμού, Άρης Πορτοσάλτε κινήθηκε στη γραμμή Σκυλακάκη που είχε πει πως δεν μειώνουν «τους φόρους στα καύσιμα, γιατί οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο».

Ο Άρης Πορτοσάλτε όμως το προχώρησε υπονοώντας επιπλέον ότι δεν πρέπει να παραπονιούνται και να διαμαρτύρονται οι φτωχοί για τις αυξήσεις στα καύσιμα. Υποστήριξε ότι οι άνθρωποι των 500 ευρώ δεν έχουν καν αμάξι και έτσι δεν μπορούν να γκρινιάζουν για την τιμή της βενζίνης που διαρκώς τραβά την ανιούσα.

«Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε σε ένα τοξικό και ταξικό κρεσέντο.

«Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;»

Με τον Άρη Πορτοσάλτε συμφώνησε και ο Μανώλης Καψής που ήταν στο πάνελ λέγοντας μάλιστα πως λένε το ίδιο πράγμα με τον Θεόδωρο Σκυλάκακη που το είπε κάπως… άκομψα!

Στο τέλος μίλησε μάλιστα και για λαϊκισμούς αναφερόμενος σε όσους δεν συμφωνούν με την άποψη Σκυλακάκη-Πορτοσάλτε…

Τώρα προς τι η συζήτηση αυτή αφού οι περισσότερες οικογένειες κουτσά-στραβά προσπαθούν να «τσοντάρουν» και να  έχουν κάποιο αυτοκίνητο, έστω 20ετίας ενώ τα καύσιμα δεν είναι μόνον η βενζίνη αυτοκινήτου, αλλά είναι και το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης όπως και η ενέργεια/ρεύμα που οι λογαριασμοί πλέον φτάνουν και ξεπερνούν τον ένα μισθό, μόνον ο ΣΚΑΪ και ο Άρης Πορτοσάλτε θα μπορούσαν να απαντήσουν.

Προφανώς πρόκειται για μια έκρηξη αλαζονικής στήριξης της κυβέρνησης των εχόντων!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter