Έκρηξη βόμβας στην Καλλιθέα: «Η κάβα ανήκει σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου» – Εικόνες καταστροφής στην περιοχή (Videos)

Έκρηξη βόμβας στην Καλλιθέα: «Η κάβα ανήκει σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου» – Εικόνες καταστροφής στην περιοχή (Videos)

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Καλλιθέα, λόγω έκρηξης βόμβας σε κάβα επί της οδού Λαγουμιτζή. Η γειτονιά θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, με τζαμαρίες να έχουν γίνει θρύψαλα, ενώ έχουν προκληθεί τεράστιες ζημιές και σε σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., ο εκρηκτικός μηχανισμός δημιουργήθηκε από εκρηκτική ύλη, βραδύκαυστο φυτίλι και κοινό πυροκροτητή. «Καθώς κοιμόμουν έσπασε το παράθυρο και γέμισα θραύσματα. Έβλεπα ανοιχτές ντουλάπες, το πατάρι έσπασε όλη η τζαμαρία και άρχισε να μυρίζει καμένο», είπε κάτοικος της περιοχής στο Mega για την έκρηξη με «οσμή» μαφιόζικου χτυπήματος.

Διαβάστε επίσης: Καλλιθέα: Έκρηξη βόμβας σε κάβα, τεράστιες υλικές ζημιές – Βίντεο ντοκουμέντο

«Τρέξαμε κάτω είδαμε πως όλα τα τζάμια έχουν σπάσει, ο κόσμος πηγαινοερχόταν. Άσχημες στιγμές. Θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και να αντικαταστήσουμε τις ζημιές», συμπλήρωσε.

Άλλη κάτοικος της γειτονιάς ανέφερε ότι η κάβα ανήκει σε ιδιοκτήτη γνωστού νυχτερινού κέντρου που βρίσκεται στο ίδιο τετράγωνο.  «Η κάβα αυτή ανήκει στον ιδιοκτήτη του γνωστού νυχτερινού κέντρου που είναι στην πίσω πλευρά. Στο παρελθόν είχαν ξαναβάλει βόμβα, πριν από 8-10 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Και είχε γίνει η ίδια ζημιά. Έχουν σπάσει όλα τα τζάμια από το σπίτι μου και σε όλη τη γειτονιά. Ήταν πολύ δυνατή έκρηξη αφού σείστηκε η πολυκατοικία», σημείωσε χαρακτηριστικά η κάτοικος.

Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter